Specialiștii în iPhone-uri pot rezolva orice problemă

Specialiștii în iPhone-uri pot rezolva orice problemă

0 Shares
0
0
0

iPhone-urile sunt unele dintre cele mai durabile telefoane de pe piață, dar asta nu înseamnă că vor rezista pentru totdeauna. În acest articol, vom discuta despre indicațiile că iPhone-ul tău trebuie înlocuit și ce poți face pentru a-i prelungi durata de viață.

 

iPhone-ul dvs. se închide brusc

Dacă primiți vreodată o notificare în setări că telefonul vostru nu poate furniza suficientă putere, ar trebui să înlocuiți bateria iPhone-ului, deoarece acesta a trebuit să încetinească pentru că nu putea furniza suficientă putere.

Potrivit Apple, bateriile iPhone litiu-ion își pierd capacitatea de a stoca și de a furniza energie pe măsură ce îmbătrânesc chimic. După depășirea numărului maxim de cicluri de încărcare, telefoanele nu pot furniza supratensiuni.

Este util să cunoașteți starea de sănătate a bateriei, mai ales dacă intenționați să achiziționați un telefon folosit sau dacă trebuie să înlocuiți bateria telefonului.

 

Funcționează numai când este conectat

Dacă iPhone-ul tău funcționează doar când este conectat la priză sau pentru câteva minute când este deconectat, acesta este un semn clasic al unei baterii defectuoase. Dacă se încarcă după 20 de minute de la conectare, aceasta indică faptul că bateria se încarcă, dar se epuizează la o rată constantă.

 

Cald la atingere

Este normal ca dispozitivele electronice să se încălzească, dar există o diferență URIAȘĂ între cald și fierbinte. Dacă iPhone-ul îndeplinește sarcini solicitante, cum ar fi utilizarea GPS-ului, a rula jocuri, a transmite conținut HD/4K sau a edita videoclipuri, durata de viață a bateriei poate scădea. Este normal ca telefonul să se încălzească puțin, dar trebuie să știți care sunt semnele de avertizare

 

Semnele unui iPhone fierbinte

  • Încărcare lentă sau fără încărcare
  • Afișaj slab sau negru (trebuie să se răcească sau riscă probleme pe termen lung)
  • Telefonul intră într-un mod de consum redus care degradează calitatea apelului.
  • Blițul camerei este dezactivat.
  • Aplicațiile se blochează când dispozitivul este extrem de fierbinte

 

Bateria nu poate menține încărcarea

Dacă bateria iPhone-ului tău s-a descărcat prea repede și nu va menține încărcarea, acesta este un indiciu că a fost supraîncărcat. Bateriile iPhone pot păstra 80% din capacitatea lor originală pentru până la 500 de cicluri de încărcare. Epuizarea rapidă a bateriei iPhone-ului tău indică faptul că starea sa s-a deteriorat semnificativ.

În ciuda faptului că bateria iPhone-ului se poate descărca din mai multe motive, inclusiv luminozitate ridicată, utilizarea excesivă a aplicațiilor grele și conectivitate celulară, există modalități de a-i prelungi durata de viață. Cu toate acestea, dacă iPhone-ul tău are câțiva ani, cel mai probabil se datorează unui comportament defectuos.

Dacă urmați recomandările Apple și utilizați încărcătorul și cablul Apple originale, atunci este fie o problemă hardware, fie software. Este un indiciu că telefonul tău începe să se defecteze. Defecțiunile bateriei sunt unul dintre cei mai timpurii indicatori ai vechimii unui iPhone.

Este important să știți cine se ocupă de reparații de iPhone Timișoara pentru ca atunci când aveți nevoie să aveți certitudinea că problema va fi rezolvată în cel mai scurt timp, totul la prețuri cât se poate de avantajoase.

 

 

 

0 Shares
You May Also Like