Ce poate face noul Sony Xperia 5 II 5G?

Ce poate face noul Sony Xperia 5 II 5G?

0 Shares
0
0
0

Pentru majoritatea persoanelelor care isi doresc un smartphone nou, cu siguranta un dispozitiv nou, cu acumulator original si care rezista mult timp incarcat poate fi cea mai buna solutie.

Exista insa si utilizatori care isi doresc un smartphone cu specificatii uimitoare, care poate sa le satisfaca toate cerintele, iar in continuare vom dezbate acest subiect, si va vom prezenta modelul Sony Xperia 5 II 5G, care pentru utilizatorii pasionati de jocuri si pentru cei carora le place sa se uite la filme online, ar putea fi telefonul ideal.

Smartphone 5G in format cinema

Ca intotdeauna cu un nou model de smartphone, prima impresie nu trebuie subestimata. La urma urmei, ar trebui sa va atraga cel mai mult aspectul dispozitivului. Sony Xperia 5 II 5G are un format cinematografic real cu un raport de aspect de 21: 9 si, prin urmare, arata deosebit de subtire.

Dimensiunile de 158 x 68 x 8 milimetri subliniaza aceasta impresie. Cu toate acestea, arata mult mai compact decat ar putea aparea pe hartie.

Afisaj de 120 Hz cu o functie pentru jucatorii mobili

Acest lucru ar trebui sa se datoreze si afisajului OLED HDR, care ocupa aproape intreaga zona din fata. Si astfel am ajuns deja la primele valori interioare, deoarece afisajul de 6,1 inci nu numai ca functioneaza cu tehnologia OLED, dar are si HDR. Exista de asemenea, 2.520 x 1.080 pixeli sub Gorilla Glass 6.

Pentru jucatorii mobili, Sony se bazeaza pe o rata de reimprospatare de 120 Hz si o rata de scanare tactila de 240 Hz, care este de doua ori mai mare. Impreuna, cei doi factori ar trebui sa se asigure ca Xperia 5 II 5G prezinta o performanta de joc foarte puternica, si este cu adevarat fluid si receptiv.

In plus, va puteti concentra pe jocuri si puteti dezactiva notificarile in timpul sesiunii, puteti inregistra jocul si de asemenea, puteti conecta smartphone-ul la un controler wireless PlayStation 4 Dualshock 4.

Datorita controlului puterii de suprimare a caldurii, dispozitivul nu se incalzeste prea mult chiar si in timpul jocurilor intense. Deci, daca jocurile mobile sunt importante pentru dvs., atunci ar trebui sa includeti cu siguranta Xperia 5 II 5G pe lista scurta din care sa va alegeti dispozitivul.

Camera tripla cu optica si tehnologie Zeiss din seria de camere Alpha

Cautati un smartphone care poate face fotografii si videoclipuri de inalta calitate? In orice caz, suntem entuziasmati de calitatea camerei triple. Cu tehnologia din seria de camere Alpha de la Sony si optica Zeiss, pot fi realizate fotografii cu adevarat frumoase. Functii precum focalizarea automata a ochilor in timp real pentru oameni si animale ajuta desigur, dar si in mare masura obiectivele in sine au o foarte mare importanta.

Lentilele au fiecare doisprezece megapixeli, dar distante focale diferite. De la un unghi larg de 16 milimetri la un unghi larg de 24 de milimetri pana la un teleobiectiv de 70 de milimetri, aveti la dispozitie un obiectiv adecvat pentru aproape fiecare subiect si fiecare sectiune de imagine. Fotografierea continua cu pana la 20 de cadre pe secunda s-a dovedit de asemenea, foarte practica.

Filmeaza ca un profesionist: in 4K HDR si cu 120 de cadre pe secunda

Ne place foarte mult camera. Deoarece nu numai imaginile au un succes complet, ci si videoclipurile pot fi inregistrate cu Sony Xperia 5 II 5G la o calitate excelenta. Exista de exemplu, modul slow-motion, cu care puteti filma la rezolutie 4K si HDR cu 120 de cadre pe secunda.

Fie ca sunt videoclipuri cinematografice in format 21: 9 in 4K la 60 de cadre pe secunda sau de pana la cinci ori cu miscare lenta la 24 de cadre pe secunda: Cu interfata Cinema-Pro, sunt disponibile toate setarile relevante pentru ISO, viteza obturatorului, balansul de alb si multe altele pentru tine. De asemenea, va puteti taia direct lucrul cu suprafata.

Smartphone-ul potrivit pentru iubitorii de muzica

Cu hardware-ul adecvat, puteti obtine un sunet puternic de la Sony Xperia 5 II 5G. Difuzoarele stereo suna destul de bine, dar smartphone-ul poate gestiona si Dolby Atmos, APTX sau codecul LDAC al Sony, de exemplu. Xperia 5 II ar putea fi, de asemenea, un smartphone potrivit pentru iubitorii de sunet.

0 Shares
You May Also Like