Cum poti cumpara un cablu de date pentru Apple?

Cum poti cumpara un cablu de date pentru Apple?

0 Shares
0
0
0

Intre schimbarea conectorului Apple, cablurile oficiale destul de fragile, cablurile care se incarca lent si cablurile care nu sunt recunoscute de iPhone sau iPad-ul sau, cumpararea un cablu de date original pentru iPhone / iPad clientul are multe alegeri de facut! Din fericire, astazi The Workshop Cable va spune cum sa alegeti cel mai bun cablu iPhone / iPad.

Identificati mufa dvs. iPhone / iPad: Apple Lightning sau Apple 30 Pin?

Pentru a fi foarte clari, daca aveti un iPhone / iPad din 2012 sau mai nou, adica unul dintre urmatoarele dispozitive, aveti nevoie de un cablu Apple Lightning:

  • iPhone: iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5
  • iPad: iPad 2017, iPad Air 2, iPad Air, Retina iPad (genul 4)
  • iPad mini: iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
  • iPad Pro: iPad Pro 12.9 “(primul, al doilea gen), iPad Pro 9.7” (primul, al doilea gen)
  • iPod: iPod touch (al 5-lea, al 6-lea gen), iPod nano (genul 7)

In cazul in care, pe de alta parte, aveti un iPhone / iPad datand din anul 2012, atunci este vorba de un cablu Apple cu 30 de pini de care aveti nevoie:

  • iPhone: iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPhone
  • iPad: iPad, iPad 2, iPad (al treilea gen)
  • iPod: iPod touch (primul, al doilea, al treilea, al patrulea gen)

Cabluri rapide iPhone / iPad pentru o viteza mai buna de incarcare

Cel mai important lucru pentru un cablu de incarcator este in cele din urma viteza la care acesta va putea incarca iPhone / iPad. Pentru a face mai simplu, cu cat sunt mai mari sectiunile de cupru ale cablului, cu atat mai usor va curge curentul si cu atat telefonul smartphone se va reincarca mai repede (in limita incarcatorului / telefonului).

Pe lungimi de cablu sau incarcatoarele (1,50M 2m), in cazul in care sectiunile de cupru nu sunt adecvate, atunci iPhone / iPad-urile se pot incarca foarte incet sau deloc, si este posibil ca in timp bateria sa se descarce mai repede … Pentru un cablu bun iPhone / iPad, se recomanda sa se ia 24 AWG pentru cabluri de 1 m si 21 AWG pentru cabluri intre 1 metru si 2 metri.

Cabluri iPhone / iPad rezistente pentru o mai buna durabilitate

Toata lumea a fost deja confruntata cu aceste probleme, in cazul in care teaca incepe sa se rupa este important sa intrerupi utilizarea cablului. Pe scurt, daca sunteti obosit schimbarea desa a cablurilor este timpul sa investiti intr-un cablu bun iPhone / iPad.

Un cablu USB bun trebuie sa utilizeze materiale flexibile, pentru a insoti cablul in miscari, dar si durabil, pentru a pastra cablul la maximum. Majoritatea cablurilor de piata sunt construite din materiale care nu indeplinesc nici unul din aceste criterii … Folosind cele mai bune materiale, cum ar fi TPE (termoplastic Elastomeri) este posibil sa fie nevoia sa folositi un cablu foarte mult timp de acum in colo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Shares
You May Also Like