Dezvoltarea aplicatiilor mobile pentru Android. Cum se face gratuit?

Dezvoltarea aplicatiilor mobile pentru Android. Cum se face gratuit?

0 Shares
0
0
0

Pentru dezvoltarea unei aplicatii, lucrul comun este sa solicitati o multime de cunostinte in limbajele de programare. Mai ales in script-ul java foarte popular.

Cu toate acestea, in prezent, exista platforme care permit utilizatorilor sa creeze aplicatii fara a fi nevoie de atat de multe linii de cod sau, in unele cazuri, deloc. Pur si simplu, folosind anumite programe speciale cu care puteti crea aplicatii pentru aproape orice, fara a fi nevoie sa fiti un expert. Daca sunteti interesat sa va croiti drum pe aceasta cale de dezvoltare a aplicatiilor mobile, ar trebui sa aruncati o privire la aceste platforme:

  1. Mobincube

Este instrumentul ideal pentru a crea aplicatii mobile native orientate catre sistemele Android, iOS sau Windows. Va ofera posibilitatea de a genera bani prin aplicatiile pe care le creati cu acesta. Veti primi notificari de la Google Analytics si Google Maps in mod automat, oferindu-va chiar posibilitatea de a include aceste instrumente in Aplicatiile create. Desi interfata sa nu este atat de atractiva, va asiguram ca este un instrument de la care puteti profita foarte mult.  Atunci cand ai nevoie de un display nou, poti gasi oricand un display Huawei pe care sa il utilizezi.

  1. Dropsource

Spre deosebire de Mobincube, acesta este mult mai prietenos. Disponibil dintr-o interfata eficienta care va permite sa glisati, sa fixati, sa copiati si sa lipiti elemente, astfel incat sa puteti dezvolta noua aplicatie din browser. Are  mai multe functii care va  vor lasa surprins. Cu aceasta, veti putea concepe, dezvolta, publica si monitoriza noul program fara complicatii. Mai mult, de la un emulator puteti vizualiza noua aplicatie si puteti solicita feedback de la utilizatori pentru a masura nivelul sau de utilizare. Nu veti mai avea scuze pentru a va crea aplicatia mobila nativa si, odata ce este gata, publicati-o direct in magazinul Google Play sau App Store gratuit daca reusiti sa o terminati in termen de o luna.

  1. Thunkable

De asemenea, functioneaza din cloud. Va permite sa creati aplicatii mobile native pentru Android si iOS foarte usor, iar interfata sa este excelenta depasind-o pe cea a Mobincuber.

Desi acesta din urma, va permite sa dezvoltati aplicatii pentru sistemele Windows si, din pacate, Thunkable nu. Cu toate acestea, sistemul sau de documentare compenseaza aceasta lipsa, facandu-va sa invatati sa utilizati platforma rapid prin video si tutoriale. Singurul dezavantaj este ca, daca doriti ca noua aplicatie sa fie compatibila cu Android si iOS, va trebui sa le dezvoltati separat.

  1. Andromo

Cu Andromo, crearea aplicatiilor in diferite limbi este mai mult decat posibila datorita sistemului sau multilingv care il face o platforma speciala pentru acesta. Are de asemenea diverse sabloane pe care le puteti edita dupa bunul plac pentru a modela aplicatia dorita, inclusiv Facebook, Twitter, Flickr si YouTube, precum si galerii foto si informatii de contact in sistemul dvs. Singurul dezavantaj este ca in planul gratuit va permite doar sa faceti o aplicatie pe care o puteti publica fara probleme in Google Play Store si Amazon Store.

  1. AppsGeyser

Este cel mai potrivit instrument daca este vorba despre asamblarea continutului web in aplicatii, va permite sa creati programe rapid si functional, desi, din pacate, nu este compatibil cu IOS.

0 Shares
You May Also Like