Cele mai bune jocuri si aplicatii noi pentru Android

Cele mai bune jocuri si aplicatii noi pentru Android

0 Shares
0
0
0

Daca sunteti in cautarea unor aplicatii si jocuri noi pe care sa le incercati in acest weekend, aveti noroc, pentru ca va prezentam cateva care nu vor lasa pe nimeni indiferent. In fiecare saptamana – daca noile lansari ne permit – vom selecta cele mai bune aplicatii noi si cele mai bune jocuri noi pe care le-am gasit cele mai distractive sau care ne-au placut cel mai mult, astfel incat sa le puteti incerca singuri pe dispozitivul personal Android.

Alege inlocuire display iPhone XR daca ai nevoie de servicii de schimbare a displayului.

  1. PocketPlan

PocketPlan este noul tau cutit elvetian pentru mobil. Aceasta aplicatie gratuita si open source include o lista de sarcini, notite, memento pentru ziua de nastere, lista de cumparaturi si memento pentru somn, toate intr-o interfata clara si usor de utilizat.

  1. NeverMiss

A doua dintre aplicatiile alese in aceasta selectie este Never Miss, un instrument util destinat celor care au tendinta de a adormi atunci cand calatoresc cu trenul, metroul sau autobuzul, sau care sunt usor de distras. Multumita programului Never Miss, telefonul nostru mobil ne va avertiza cand ajungem la statia noastra si este timpul sa coboram.

Aplicatia este gratuita, desi include cateva reclame. Creatorul sau studiaza posibilitatea de a stabili un model de abonament anual pentru a elimina publicitatea.

  1. Mimelet

Ganditi-va la Mimelet ca la un fel de Super Mario Bros modernizat, cu noi puzzle-uri, niveluri si controale. Jocul are o grafica retro 2D, iar mecanica este cunoscuta de la majoritatea jocurilor de platforma de acest tip: alergati, sariti si evitati obstacolele si inamicii pentru a ajunge la sfarsitul fiecarui nivel.

  1. Where’s Samantha?

In Where’s Samantha va trebui sa explorezi o lume facuta din fire, insotind o bucata de panza pe nume George in cautarea iubirii sale pierdute, Samantha. Ghicitorile, enigmele si vantul nu iti vor usura sarcina.

Acesta are o grafica desenata manual de o calitate foarte buna. Il puteti descarca gratuit pentru a-l incerca si puteti decide daca doriti sa platiti pentru a debloca restul nivelurilor.

  1. Gym Pro TImer

Gym Pro Timer este o noua aplicatie de antrenament care va permite sa setati cronometre bazate pe repetari, timp, ritm respirator si multe altele. Aplicatia are un design ingrijit si ofera posibilitatea de a debloca functii suplimentare fara a plati.

  1. Tracker Detect

Incepem anul 2022 cu una dintre cele mai asteptate aplicatii Android din ultimele luni: Tracker Detect este o aplicatie creata de Apple, care le permite utilizatorilor de Android sa stie daca exista AirTag-uri in apropiere si daca vreunul dintre ele este folosit pentru a ne urmari locatia.

  1. IMMUNO

Un fost inginer de la Infiniti Ward a decis sa renunte la slujba pentru a incepe un proiect in solitar. Una dintre primele sale creatii este IMMUNO, un shooter casual in care misiunea este de a ucide virusi impuscandu-i pe cei de aceeasi culoare pentru a-i distruge inainte ca acestia sa patrunda in corpul tau.

Fiecare nivel are proprii sefi, mult mai mari si mai periculosi decat inamicii normali. Jocul este gratuit, usor de folosit si foarte distractiv.

0 Shares
You May Also Like