iPhone 5S vs iPhone 6s

0 Shares
0
0
0

iPhone 5S

iPhone 5S este un model de telefon ce a fost creat cu o meticulozitate specifica si o precizie iesita din tipare. Cipul acestui telefon creat pe o arhitectura de 64 de biti este primul de acest tip aparut pe piata smartphone- urilor.

In structura iPhone 5S, aluminiul si sticla sunt combinate cu mult rafinament, dandu- i acestuia un aspect uimitor. Ecranul iPhone 5S este insa unul destul de fragil, motiv pentru care acesta trebuie sa fie protejat intotdeauna de o husa de telefon.

iPhone 5S este dotat cu un senzor de amprenta numit Touch ID, care ofera un grad mult mai mare de personalizare. Cipul A7 ofera celor ce utilizeaza iPhone 5S o viteza CPU cu mult mai mare, iar coprocesorul M7 indica un grad destul de inalt de eficienta, fiind creat special pentru a masura datele din accelerometru, giroscop si busola.

Cu ajutorul camerei iSight se pot realiza poze excelente, deoarece aceasta este bazata pe o tehnologie destul de avansata. Este recomandat ca telefonul sa fie pastrat mereu departe de praf, care il poate deteriora, iar acest lucru poate fi posibil numai cu ajutorul unei huse iphone 5 de telefon care a fost creata special pentru acest model de telefon.

iPhone 6S

Atunci cand folosesti iPhone 6S ai impresia ca experimentezi ceva cu totul inovativ. Fiind dotat cu 3d Touch, iPhone 6S este acum capabil sa simta cat de tare apesi pe display, astfel deschizandu- se mai multe posibilitati de interactiune, lucru care iti va usura mult utilizarea acestuia.

Camera cu care este dotat iPhone 6S este una destul de avansata, fiind de 12 MP si beneficiind de Live Photos, lucru care te poate ajuta sa surprinzi si ce s- a intamplat inainte, si ce s- a intamplat dupa. Intr- adevar display- urile cu care sunt echipate iPhone 6S sunt unele destul de firave, insa acestea pot fi protejate cu ajutorul unor huse iphone 6 speciale.

Atunci cand vorbim de iPhone 6S putem spune ca acesta are un design cu totul si cu totul revolutionar. Acest model de telefon este realizat dintr- un aliaj de aluminiu, care insa se poate zgaria foarte usor daca o husa de telefon nu ii este atasata.

Mai mult decat atat, Touch ID este aplicatia care permite ca deblocarea telefonului si celelalte achizitii securizate din App Store sa poata fii accesate numai pe baza amprentei tale. Touch ID vine la pachet cu iPhone 6S, avand o recunoastere a amprentei mult mai precisa.

0 Shares
You May Also Like