Cum se vand acumulatorii Allview in cazul lichidarilor de stoc?

Cum se vand acumulatorii Allview in cazul lichidarilor de stoc?

0 Shares
0
0
0

O parte dintre cumparatori  pandesc lichidarile de stoc pentru anumite produse, cum ar fi acumulatorii pentru smartphone-uri, pentru ca in primul rand stiu ca pot sa obtina preturi reduse. Lichidarile de stoc trebuie sa se incadreze in conditiile pe care vi le prezentam in continuare, care se aplica si in cazul unei lichidari de stoc pentru acumulatori Allview.

Vanzarea produselor care se afla in actiune de lichidare de stoc este reglementata de O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

Conform legii, vanzarea produselor la pret egal sau mai mic decat costul de achizitie este interzisa, cu exceptia vanzarilor de lichidare, de soldare, efectuate in magazin de fabrica sau depozit de fabrica, vanzari promotionale, sau de produse destinate unor nevoi ocazionale ale consumatorului sau produse care nu au fost vandute intr-o perioada de trei luni de la aprovizionare sau produse susceptibile de deteriorare rapida sau care nu mai pot fi pastrate pana la limita termenului de valabilitate sau produse care au caracteristici identice cu preturi de reaprovizionare diminuate, sau produse la preturi aliniate cu cele practicate legal de ceilalti comercianti din aceeasi zona comerciala.

Este o problema a comerciantilor care declara lichidarea de stoc, astfel preturile practicate vor reflecta continutul economic al tranzactiilor si vor fi in concordanta cu preturile pietei.

In privinta achizitiilor de accesorii pentru telefoanele mobile, cea mai des intalnita situatie este cea in care apar preturile promotionale, o mare parte dintre clienti se inghesuie sa isi faca atunci achizitiile pentru ca oricarui cumparator ii convine un pret mai mic. Desi acumulatorii Allview nu sunt exagerati de scumpi, totusi numeroase magazine online ofera perioade de lichidari de stoc, oferind un pret mai mic.

Orice cumparator trebuie sa stie ca nu se va intampla sa primeasca un acumulator cu probleme, sau care a fost utilizat, sau cine stie ce alte probleme, pentru ca o lichidare de stoc nu se refera la astfel de situatii, in niciun caz.

Lichidarea de stoc apare intr-unul dintre cazurile de mai sus, este o situatie foarte bine reglementata, iar marile companii de telefonie mobila care vand smartphone-uri si orice accesorii ale acestora respecta cu strictete legea, la fel oricare furnizor din domeniul telefoniei mobile.

In concluzie, daca aveti nevoie de un accesoriu sau un smartphone, sau alte produse la un pret redus, asteptati perioadele de lichidare de stoc, in care veti putea achizitiona respectivul gadget la reducere, fara sa intampinati nicio problema cu functionarea sau garantia acestora.

Vanzarile de acumulatori Allview, precum si alte vanzari cresc in perioadele de lichidare de stoc cu anumite procente, in functie de nevoile si de reducerile oferite. Asadar, nu trebuie sa fiti nicidecum reticenti in privinta lichidarilor, trebuie mai degraba sa va grabiti, sa prindeti ofertele, pentru ca numarul cumparatorilor creste, stocul se limiteaza pana se va epuiza, iar pana la o noua lichidare de stoc ar mai trebui sa asteptati ceva timp, iar dumneavoastra doriti sa intrati in posesia respectivului gadget cat mai curand.

0 Shares
You May Also Like