Cele mai bune produse care protejeaza ecranul telefonului mobil

Cele mai bune produse care protejeaza ecranul telefonului mobil

0 Shares
0
0
0

In acest articol  vorbi despre cum sa va protejati ecranul telefonului (deoarece este important).  Vom mentiona pentru inceput ca daca aveti cumva un iPhone si ecranul este spart va recomandam reparatii iPhone Bucuresti.

1 – Foliile protectoare

In primul rand, sa incepem de la baza. Da, filmele sau foliile de protectie care sunt plasate pe ecranul telefonului sau carcasa sunt importante. Aceste folii sunt usor de utilizat, rezistente insa sunt greu si plictisitor de pus mai ales atunci cand apar bule intre folie si ecran. Exista pentru toate telefoanele, se gaseste pretutindeni, pe site-uri specializate pentru mobil sau chiar pe eBay / Amazon sau chiar in supermarketuri.

2 – Carcase pentru telefon

Daca telefonul cade carcasa il va proteja foarte bine. In functie de tipul de husa sau de carcasa, aceasta uneori protejeaza doar cand este inchisa, cand este deschisa ecranul ramane expus socurilor.

3 – Lichidul de protectie:

Destul de necunoscut publicului larg, acest protector lichid este de fapt un produs care se aplica pe ecranul unui dispozitiv (telefon sau tableta) si care protejeaza, cel putin teoretic, ecranul. Aici nu exista protectie impotriva ruperii pentru a evita amprentele, praful si bacteriile.

Acest lichid trebuie aplicat uniform pe ecran, apoi trebuie lasat sa se usuce. Odata terminat, ecranul este protejat teoretic. Cel mai bun lichid de curatare si protejare a ecranului este brandul CleanSeal conform recomandarilor utilizatorilor.

4 – Protectii din sticla tempered glass

Ajungem la solutia, care, pentru noi, ramane in mod clar cea mai buna! Deci da, nu este cea mai accesibila, dar aici mergem clar la un nivel mai inalt de protectie. Intr-adevar, pentru a evita zgarieturile, exista asa-numitele protectii de sticla tempered. Acestea sunt protectori de ecran care se aplica ca si foliile (desi mai usor de instalat), dar sunt placi subtiri de sticla.

Acestea sunt, prin urmare, sticla calita sau tempered asa cum s-a repetat deja, ceea ce le permite sa aiba o rezistenta la caderi si zgarieturi foarte importante. Videoclipurile de pe YouTube arata de asemenea ca foliile din sticla cu protectie ridicata sunt foarte eficiente.

Se pot gasi inclusiv folii care rezista la cazaturi de la distante mari. Sunt in toate preturile acum (mai ales pe eBay), dar multi prefera sa plateasca in acest caz ceva mai mult pentru calitate. Pentru ca avem tendinta de a acorda mai putina atentie atunci cand avem acest tip de protectie, este important sa luam in consideratie calitatea.

Mai ales ca, spre deosebire de o folie  care se poate schimba pentru ca se deslipeste sau altfel, protectia din sticla va fi  lasata mult mai mult pe dispozitiv. Voiam sa adaug si faptul ca protectia nu poate fi distrusa, si nu va cadea singura de pe telefon.

Toate acestea sunt metode care va ajuta sa protejati telefonul dar nu va scapa in totalitate de riscuri. Uneori nici macar husa nu mai poate schimba nimic atunci cand telefonul intra in contact cu obiecte dure. Va recomandam deci sa fiti atenti si sa aveti grija de telefoanele voastre. O alta recomandare este aceea de a nu tine telefonul in buzunar la spate.

0 Shares
You May Also Like