Cum puteti invata limba engleza cu ajutorul telefonului mobil?

Cum puteti invata limba engleza cu ajutorul telefonului mobil?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand doriti sa invatati limba engleza cu ajutorul telefonului mobil, cu siguranta veti cauta un blog telefoane mobile, care sa va ofere informatii utile in acest sens.

Continuarea acestui articol va va ajuta sa intelegeti mult mai bine cum va poate ajuta propriul smartphone sa invatati limba engleza simplu si rapid, chiar de acasa.

Aceste minuni tehnologice care sunt smartphone-urile va ofera acces la internet de mare viteza. Prin urmare, puteti sa va conectati la e-mailurile dvs. sau la site-urile preferate de oriunde va aflati, 24-7. Fie ca sunteti in tranzit, intr-o camera de hotel in vacanta, intr-o calatorie de afaceri sau oriunde altundeva puteti sa folositi telefonul mobil pentru a intra pe internet.

Cu acces la Internet prin intermediul unui smartphone, puteti, de asemenea, sa accesati orice programe de invatare online, iar totul este foarte simplu. Va trebuie doar semnal wifi sau sa activati datele mobile.

O modalitate excelenta de a invata limba engleza chiar de acasa cu un smartphone este de a folosi o aplicatie de traducator, cum este cea oferita de Google, si anume Google Translate.

Prin aceasta aplicatie, puteti traduce texte, pagini web si documente. Luati ceva ce va intereseaza in propria voastra limba si traduceti in limba engleza cu acest instrument. Acum puteti studia versiunea in limba engleza pentru a afla noi cuvinte, fraze, gramatica, punctuatie si stil, si veti invata totul exact asa cum se aplica in limba engleza.

Totodata, puteti sa obtineti acces la cele mai bune dictionare ale lumii prin intermediul unui smartphone. Tot ce trebuie sa faceti este ca atunci cand nu cunoasteti un cuvant in limba engleza sa deschideti telefonul inteligent, dupa care urmeaza sa accesati aplicatia dictionarului, tastati cuvantul pe care nu il cunoasteti iar intr-o secunda veti avea traducerea.

Exista diverse aplicatii pentru diferite smartphone-uri, prin care descarcati cartile preferate de fictiune, non-fictiune sau poezie dintr-un site. Aceasta inseamna ca va puteti construi abilitatile de citit in limba engleza in deplasare. Stati intr-un autobuz, metrou sau tren aglomerat si doriti sa cititi, iar astfel veti invata mult mai simplu si mai usor sa cititi in limba engleza, veti invata chiar si sa pronuntati in limba engleza.

Exista chiar si aplicatii pentru ziare si reviste in limba engleza, asa ca le puteti descarca si pe acelea, pentru a citi cele mai noi stiri. Puteti copia textele, iar apoi prin intermediul unei aplicatii sa le traduceti, iar astfel veti putea citi si in limba engleza, si veti avea si traducerea apoi.

Jocurile de cuvinte sunt minunate pentru disectia ortografiei diferitelor cuvinte. Construiti-va abilitatile in limba engleza in timp ce va bucurati si va provocati in acelasi timp. Ei bine, aceasta este o alta modalitate de a invata limba engleza direct de pe smartphone.

Exista si jocuri bizare pentru smartphone-uri. Construiti-va abilitatile de limba engleza prin descarcarea aplicatiei Scrabble sau a aplicatiei Palm Word Super Pack 1 pentru aplicatia Palm sau a oricaror alte aplicatii de jocuri disponibile, care sunt potrivite pentru a va ajuta sa invatati limba engleza, unele chiar gratuite.

Asadar, exista o multime de modalitati prin care se poate invata limba engleza direct de pe smartphone.

0 Shares
You May Also Like