Cum facem backup la telefon?

Cum facem backup la telefon?

0 Shares
0
0
0

Inainte de a duce dispozitivul la amanet telefoane sau inainte de a il vinde este important sa va protejati informatiile personale deci va trebui sa va faceti o copie de rezerva denumita backup si apoi sa stergeti informatiile din telefon.

Apar tot timpul noi modele de telefoane smart si tentatia de a il elimina pe cel vechi creste considerabil. Noi va invatam cu puteti sa va protejati datele personale. De asemenea va spunem si ca este mai simplu si mai comod sa mergeti la amanet telefoane decat sa il vindeti pe internet si ca veti scapa de o mare bataie de cap facand asa.

Compania Avast care are o experienta de 25 de ani in aceasta industrie tehnologica, mai exact in zona de antivirus, a facut destul de recent un experiment. A cumparat de pe mai multe site-uri telefoane smart la mana a doua.

Specialistii spun ca a sterge informatiile de la telefoane prin simpla comanda delete este inutila si ulterior date se pot recupera destul de usor, le fel si fotografiile, mailurile, mesajele si contactele.daca aveti un telefon care are Android puteti sa faceti un backup al informatiilor, datelor si aplicatiilor, al contactelor, mailurilor si documentelor.

In contul de la Google puteti salva toate aceste informatii. Trebuie sa va asigurati ca ati facut asta si ca ati urmat pasii pe care ii prezentam mai jos: intrati in setari la conturi si alegeti Google. Selectati contul in care vreti sa salvati si apoi bifati absolut tot ceea ce vreti sa sincronizati.

Faceti un backup pentru poze si imagini si copait pozele si toate inregistrarile video in calculatorul pe care il aveti. Pentru a face un back-up si pentru cloud puteti sa utilizati una dintre optiunile de stocare precum Drop Box, One Drive sau Google Photos.

Toate acestea va permit sa va setati telefonul sa faca singuri backupuri sau in momentul in care faceti pozele si videoclipurile sau doar cand va conectati la reteaua de internet.

Faceti un back-up pentru mesaje si pentru jurnalurile de apeluri si daca vreti sa le pastrati ar trebui sa le faceti back-up separat.

Una dintre cele mai usoare metode e sa utilizati SMS Backup. Aplicatia aceasta va salveaza toate contactele si toate mesajele intr-un folder care se afla in Gmail. Codificati datele. Dupa ce ati copiat totul este timpul sa si stergeti totul din telefon.

Pentru a va asigura ca tot ce voiat sa dispara chiar a disparut ar trebui sa faceti mai mult de a reveni la setarile din fabrica. Prin urmare va recomandam sa va codificati datele. Asta inseamna si ca toti cei care vor sa vada informatiile din telefon au nevoie de parola. Pentru a putea cripta informatiile intrati in Setting si selectati securitate si poi criptare.

Aveti de asemenea si posibilitatea de a parola cardul de memorie. Faceti asta numai atunci cand vreti sa vindeti si cardul cu telefon cu tot. dezactivati blocarea automata a telefonului in cazul in care o aveati setata in aparat. Faceti revenirea la setarile din fabrica prin setari si resterare la setarile din fabrica. Apasati Reset.

0 Shares
You May Also Like