Cum se face corect un site web

Cum se face corect un site web

0 Shares
0
0
0

Creati o baza de date a potentialilor clienti

Contacte prin Internet sunt esentiale pentru vanzarea produselor si serviciilor dvs. Cei care viziteaza site-ul dvs. au un interes deosebit in activitatea dvs. Din acest motiv, este esential sa creati un formular de contact in care puteti sa stocati datele dvs. personale.

Ati putea fi, de asemenea, interesat de: Dispozitive de incarcare CCD sau optice

Pentru aceasta, aveti optiunea de a va abona la buletinul informativ al site-ului dvs., solicitati o oferta pentru produsele sau serviciile dvs. sau trimiteti brosuri lunare. Datele pe care le colectati va vor ajuta sa va concentrati mai bine pe actiunile de marketing direct pe care le veti intreprinde mai tarziu.

Simplificati citirea textelor dvs.

Continutul site-ului dvs. este un element foarte important. Textele sunt utile pentru a furniza informatii relevante utilizatorilor si pentru a raspunde la orice intrebari, chiar inainte de a fi formulate. In acest sens, exista cateva reguli simple pe care le puteti lua in considerare pentru ca textul dvs. sa fie cat mai clar posibil. Pentru mai multe sfaturi va recomandam sa intrati pe www.howdodesign.com.

Combinati culorile

Prima regula de care trebuie sa  tineti cont este sa va asigurati ca culorile se potrivesc reciproc. De exemplu, daca utilizati un fundal alb, dar fontul dvs. are o varietate de culori, utilizatorii il pot considera enervant si pot renunta la continuarea vizualizarii site-ului. Acesta nu este rezultatul dorit, asa ca incercati sa faceti tot textul site-ului dvs. usor de citit.

Evitati sursele foarte mici. In al doilea rand, este recomandat sa nu utilizati o dimensiune foarte mica a fontului. Desi la prima vedere arata bine si atractiv, aspectul nu este singurul lucru necesar pentru a atrage atentia cititorilor dvs. Prin urmare, trebuie sa va asigurati ca utilizatorii dvs. pot intelege mesajul dvs. fara a incerca din greu.

Nu utilizati mai mult de trei surse. In al treilea rand, pagina dvs. web nu ar trebui sa aiba mai mult de trei surse diferite. Doua surse pot fi mai mult decat suficiente pentru site-ul dvs. web. De asemenea, asigurati-va ca sursele pe care le selectati sunt usor de citit pentru utilizatorii dvs. In ceea ce priveste gradul de utilizare, este mai bine sa facilitati navigarea utilizatorilor pe pagina dvs. prin selectarea surselor adecvate.

Este important sa tineti cont de aceste recomandari la proiectarea site-ului dvs., deoarece acestea va vor permite sa creati o imagine mai profesionista. In acest sens, veti putea atrage atentia unui numar mai mare de clienti potentiali si veti putea mentine interesul clientilor actuali.

Retineti ca, in cazul in care nu aveti timp pentru a dezvolta designul paginii sau nu stiti cum se face, cel mai bine este sa se apeleze la profesionisti, astfel incat acestea sa poata oferi sfaturi si un serviciu complet si de calitate. Obiectivul  este de a oferi ajutor tehnic si creativ pentru a face fata oricaror proiecte legate de site-uri web, fotografie, design corporativ, pozitionare web si video. Prin urmare, nu ezitati sa ii contactati si sa obtineti sfatul de care aveti nevoie.

0 Shares
You May Also Like