Cele mai importante caracteristici ale unui laptop de gaming

Cele mai importante caracteristici ale unui laptop de gaming

0 Shares
0
0
0

Acum ca SSD-urile devin tot mai obisnuite, puteti obtine un SSD  la mai putin de 1.000 de lei. Cu toate acestea, este putin probabil ca va fi o configuratie mai lenta daca e un laptop de gamming. Platforma dvs. va fi probabil echipata cu HDD de 1TB (de obicei 5.400 rpm) si un GPU Nvidia GeForce 1050 sau 1050 Ti cu intre 2-4 GB de VRAM. Un laptop cu aceste specificatii poate rula cele mai multe jocuri la o rata mare de cadre la setari medii, dar va puteti astepta la unele probleme la configuratii mai inalte. Iti recomandam calculatoare secon hand i7.

In aceasta gama de preturi, mai exista cateva core i5, dar majoritatea configuratiilor vor avea procesor quad-core Intel Core i7 cu 16GB de RAM si un afisaj de 1080p. Cele mai multe notebook-uri vor avea atat un SSD, cat si un HDD (cu un bump de la 5400 la 7200 rpm) si un GPU Nvidia GTX 1060 sau 1070 cu cel putin 6 GB de VRAM. Puteti juca majoritatea jocurilor la 60 de fps, dar adaugarea de efecte speciale poate impiedica experienta pe rezolutia 4K.

Cand cheltuiti astfel  banii, veti obtine cu siguranta un procesor quad-core Intel Core i7 cu cel putin 16GB de memorie RAM. Veti gasi configuratii cu noile SSD-uri PCIe pentru instalari si incarcari de joc. Optiunile pentru rezolutia ecranului includ 1920 x 1080, 2560 x 1400 si 3840 x 2160. In ceea ce priveste grafica, puteti obtine un laptop cu o singura placa 1080 sau dual 1070M in configuratie SLI.

Puteti, de asemenea, sa cumparati unul dintre noile laptopuri usoare Max-Q la acest interval de preturi. Ultra smultra, cu aceste tipuri de specificatii poti juca orice joc la cele mai inalte setari fara teama de lag sau intrerupere.

3.000 $ sau mai mult: Aici lucrurile devin nebunesti. Cu acest tip de buget puteti obtine un afisaj de inalta rezolutie, o vopsire personalizata, pana la patru SSD-uri in configuratie RAID si un maxim de 64GB de memorie RAM de la producatori precum OriginPC si Maingear. In functie de notebook, puteti obtine doua GPU-uri 1080 in configuratie SLI cu fiecare card de 8 GB de VRAM. Nu numai ca puteti juca orice joc fara sa va faceti griji cu privire la rate scazute de cadre, puteti utiliza casti VR, cum ar fi Oculus Rift sau HTC Vive.

Acum, ca aveti bugetul estimat si o idee de baza a ceea ce cautati, trebuie sa determinati modelul. Ce marca de laptop veti cumpara? Nu va vom influenta intr-un fel sau altul, dar aici sunt cateva lucruri despre unele dintre brandurile noastre de top ca sa ne gandim la efectuarea cercetarilor.

Alienware: Cunoscut pentru designul sau distinct de nave spatiale, complet echipat cu iluminat exterior, Alienware face o treaba serioasa si ofera valoare in timp ce ofera inca specificatii de ultima generatie. Cu toate acestea, in afara configuratiilor predeterminate, nu exista prea mult spatiu pentru personalizare. Compania ofera de obicei o garantie de 1 an cu servicii la fata locului dupa diagnosticare la distanta.

0 Shares
You May Also Like