Vacanta in Bali

0 Shares
0
0
0

Toti cei care viseaza de foarte mult timp la un concediu in strainatate, pot opta cu incredere pentru o vacanta in Bali, iar in cele ce urmeaza vom vedea si care sunt motivele pentru care Bali reprezinta o destinatie de vacanta ideala.

Asadar, trebuie precizat faptul ca in momentul de fata Bali este una dintre cele mai frumoase insule de pe planeta, si se afla in topul preferintelor tuturor celor care isi doresc o vacanta exotica.

Exista chiar si o multime de tineri proaspat casatoriti care au optat pentru o luna de miere Bali, si cu siguranta s-au felicitat apoi pentru decizia luata, tinand cont de experientele de vis petrecute pe insula.

Se stie faptul ca locuitorii din Bali pun mare accent pe latura spirituala, motiv pentru care pe insula se gasesc o multime de temple. Cei care viseaza la o vacanta acolo pot alege de exemplu sa viziteze Taman Ayun, care reprezinta o constructie superba ce in anul 2012 a fost inclusa in Patrimoniul Unesco.

Tanah Lot care este un alt templu important poate fi vizitat deasemenea de catre toti cei care isi doresc o vacanta de vis in Bali, in timp ce Ulun Danu poate reprezenta pentru multi turisti un alt punct de atractie.

Indonezia este locul in care se gaseste cea mai scumpa cafea din lume, iar aici discutam despre cafeaua Kopi Luwak. Toti cei care viziteaza aceasta insula ar fi indicat sa guste cel putin odata din aceasta cafea cu adevaarat gustoasa.

Toti cei care ajung in Bali, ar fi indicat sa isi indrepte atentia si spre renumitele terase de orez. Cu siguranta o asemenea experienta le va fi de ajutor turistilor pentru a intelege mai bine stilul de viata al celor care locuiesc Bali. Una dintre cele mai des vizitate astfel de terase de catre turisti este Tegalalang, insa si Jatiluwih reprezinta o optiune interesanta, mai ales pentru cei care isi doresc sa evite aglomeratia.

Un moment spectaculos si epic este rasaritul, indiferent de unde este privit. Cu siguranta insa nici un rasarit nu se compara cu cel vazut de la peste 1000 de metri altitudine, din satul Pinggan din Bali.

Cascadele apei Tegenungan pot reprezenta deasemenea un alt punct de atractie al insulei, atat pentru proaspat casatoriti, cat si pentru cei care pur si simplu isi doresc sa viziteze insula pentru a se relaxa.

Ei bine, pentru cei care isi doresc sa beneficieze de cele mai bune conditii de cazare in Bali, Hotel Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay 5* poate sa reprezinte cea mai buna optiune.

Toate facilitatile oferite de catre acest resort nu fac altceva decat sa ii convinga pe turisti ca Bali reprezinta la ora actuala cea mai atragatoare destinatie turistica.

Asadar, dupa cum se poate vedea, si pentru cei proaspat casatoriti care cauta o destinatie exotica pentru luna de miere, dar si pentru ceilalti turisti care isi doresc o vacanta de vis, Bali poate reprezenta cea mai buna optiune, pentru ca este cea mai frumoasa si cea mai spectaculoasa insula de pe planeta.

0 Shares
You May Also Like