Samsung sau iPhone?

Samsung vs iPhone ?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta intrebarea din titlul articolului sta pe buzele celor mai multe persoane care au de gand sa isi inlocuiasca vechiul smartphone si care nu stiu exact ce telefon sa isi aleaga.

Daca stam sa ne gandim, dispozitivele iPhone sunt cu adevarat speciale, au un design foarte frumos, vin cu un sistem de operare diferit fata de majoritatea telefoanelor de pe piata, avand sistemul de operare iOS, dar dispun si de specificatii tehnice pe masura.

Marele dezavantaj al acestor dispozitive insa este pretul, iar aici trebuie sa recunoastem cu totii faptul ca terminalele iPhone au preturi foarte mari in comparatie cu alte dispozitive de pe piata.

Ei bine, in ceea ce priveste telefoanele Samsung, trebuie precizat ca aici oamenii care au nevoie de un smartphone nou au mai multe solutii la dispozitie, pentru ca Samsung comercializeaza atat telefoane foarte scumpe, cat si telefoane pe care sa si le permita orice utilizator.

Sistemul de operare Android al telefoanelor Samsung este unul simplu si usor de utilizat, mult mai usor de utilizat decat iOS-ul dupa cum spun multi utilizatori, asa ca poate reprezenta un alt motiv pentru care multe persoane aleg sa isi cumpere un model de la Samsung.

Daca am spus despre modelele iPhone ca au un design foarte frumos, trebuie sa precizam ca si terminalele Samsung au un design foarte frumos. Cat despre design, fiecare are propriile gusturi, asa ca fiecare isi alege telefonul in functie de preferinte.

Ei bine, cei care de exemplu au de gand sa opteze pentru un terminal Samsung, ar fi indicat sa isi indrepte cat mai rapid atentia spre o folie de protectie pentru ecran, confectionata din sticla.

Acest accesoriu are o importanta foarte mare pentru telefon, dat fiind faptul ca este accesoriul care protejeaza display-ul si touchscreen-ul impotriva socurilor mecanice.

Apoi, trebuie precizat ca exista si huse Samsung ideale pentru a-i oferi telefonului o foarte buna protectie. Cei care isi doresc un smartphone de la acest producator, pentru a-si proteja telefonul pot opta pentru una din multimea de huse Samsung ideala pentru telefonul sau.

O baterie externa este deasemenea un alt accesoriu foarte important pentru orice telefon de la Samsung, dat fiind faptul ca aceasta permite incarcarea telefonului atunci cand exista o pana de curent, sau cand utilizatorul nu are la indemana o priza sau un incarcator.

Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor cu un accesoriu foarte util, producatorii de accesorii Samsung au scos pe piata husa cu baterie Samsung, iar acest accesoriu 2 in 1 si protejeaza foarte bine telefonul, si il si incarca atunci cand situatia o cere.

Selfie stick-ul poate fi un alt accesoriu util pentru orice utilizator de dispozitiv Samsung, deoarece poate sa fie folosit pentru a face poze din unghiuri greu accesibile, sau pentru a face cele mai frumoase selfie-uri.

Ei bine, acestea sunt insa si accesoriile pe care trebuie sa si le cumpere cei care opteaza pentru un terminal iPhone. Pana la urma insa, dintre Samsung si iPhone fiecare alege ceea ce ii place mai mult, insa Samsung vine cu mai multe optiuni.

0 Shares
You May Also Like