Telefoane scumpe sau telefoane ieftine?

Telefoane scumpe sau telefoane ieftine?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca deoarece am ajuns sa fim dependenti de telefoanele mobile, fiecare dintre noi ne vom dori mereu sa avem cele mai performante telefoane de pe piata.

Atunci cand trebuie sa ne alegem smartphone-ul, avem insa doua optiuni si anume: fie alegem sa ne indreptam atentia spre cele mai scumpe telefoane de pe piata, fie alegem sa ne cumparam cele mai ieftine telefoane de pe piata.

Cele mai scumpe telefoane de pe piata cu siguranta sunt cele produse de catre cei de la Apple, Samsung, Sony sau HTC, insa trebuie sa recunoastem faptul ca terminalele acestor branduri sunt de cea mai buna calitate.

Majoritatea celor care si-au cumparat telefoane scoase pe piata de catre aceste patru branduri sunt foarte multumiti, si nu se pot plange de faptul ca telefonul lor se blocheaza in momentul utilizarii.

Partea neplacuta a acestor telefoane insa este aceea ca ele au preturi mari, iar pe langa preturile de achizitie mari, mai au preturi mari si pentru accesorii smartphone sau piese telefoane.

Inca un avantaj pe care il au terminalele scoase pe piata de catre aceste mari branduri este acela ca ele functioneaza mereu la capacitate maxima, iar daca sunt ingrijite corespunzator, au sanse minime de a ajunge la service pentru a fi reparate.

Ei bine, cei carora le permite buzunarul mai mult ca sigur isi vor indrepta atentia spre unul dintre acesti patru producatori de telefoane mobile inteligente de pe piata.

Trebuie aici insa sa amintim faptul ca exista si producatori de telefoane mobile inteligente care nu au un buget foarte mare la dispozitie pentru a-si alege un telefon de la unul dintre marii producatori de pe piata, iar din acest motiv aleg sa isi indrepte atentia spre telefoanele scoase pe piata de catre alte branduri, mai putin cunoscute si mult mai ieftine.

Tinand cond ca telefoanele acestor producatori sunt mult mai ieftine, cu siguranta sunt si mult mai atractive pentru utilizatorii care nu au un buget mare la dispozitie. Pe langa telefoane, tot la fel de ieftine sunt si accesoriile sau piesele de schimb ale telefoanelor.

Partea mai putin placuta insa este aceea ca aceste telefoane ieftine se vor bloca foarte des in momentul utilizarii, ceea ce cu siguranta nu va fi pe placul utilizatorilor.

Mai mult decat atat, nici calitatea pieselor acestor telefoane nu este cea mai buna, asa ca utilizatorii vor avea sanse foarte mari sa viziteze destul de des service-urile gsm avand asupra lor telefoanele cumparate de la acesti producatori.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand vine vorba despre alegerea unui telefon mobil inteligent, utilizatorii fie pot sa isi indrepte atentia spre un model al unui producator de top de pe piata, care poate costa multi bani, fie isi pot alege un telefon al unui producator no-name, care sa fie mai ieftin.

Cel mai bine insa ar fi ca toti cei care au de gand sa isi aleaga un smartphone nou, sa opteze pentru un telefon de calitate superioara, chiar daca acesta este mai scump.

0 Shares
You May Also Like