Cand poti avea nevoie de serviciile unui instalator?

Cand poti avea nevoie de serviciile unui instalator?

0 Shares
0
0
0

De serviciile unui instalator poti avea nevoie indiferent de faptul ca locuiesti la casa sau la bloc, pentru ca se pot ivi in viata de zi cu zi mai multe situatii care sa te nevoiasca sa ii ceri ajutorul.

De exemplu, in conditiile in care vrei sa renunti la vechiul sistem de incalzire, fie la incalzirea cu tot felul de sobe atunci cand locuiesti la casa, fie vrei sa renunti la incalzirea la comun atunci cand locuiesti la bloc, ai nevoie de serviciile unui instalator Bucuresti, care sa iti instaleze centrala termica.

Tot de serviciile unui instalator poti sa ai nevoie atunci cand vrei sa iti inlocuiesti vechiul aragaz care nu te mai multumeste, cu un aragaz nou. In mod evident doar un instalator poate sa faca instalatia in cele mai sigure conditii.

Instalatorul nu se ocupa doar de instalatiile de gaz ci se ocupa si de instalatiile sanitare, asa ca daca de exemplu vrei sa schimbi chiuveta, ai nevoie tot de ajutorul unui instalator. Acesta te poate ajuta si atunci cand vrei sa schimbi vasul de la WC, sau atunci cand schimbi rezervorul de la WC.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple de situatii in care poti sa ai nevoie de ajutor venit din partea instalatorilor, iar pentru a alege un instalator bun trebuie sa tii cont de cateva detalii importante.

In primul rand, trebuie sa te asiguri de faptul ca instalatorul pe care l-ai ales sa iti efectueze lucrarile este calificat in domeniu, detine autorizatie ISCIR, si mai are si experienta in domeniul de activitate.

Nu trebuie sa crezi pe cuvant instalatorul, ci ii poti solicita o copie dupa autorizatia ISCIR pentru a te asigura de acest lucru. Cat despre experienta ai putea sa il intrebi de cat timp activeaza in domeniu, si cam in cate proiecte a fost implicat odata cu trecerea timpului.

Inainte de a alege instalatorul ar trebui sa inceri sa aduni cat mai multe referinte despre acesta de la persoanele carora le-a mai efectuat lucrari. Cu cat vei auzi mai multe pareri pozitive despre serviciile instalatorului, cu atat sunt sanse mai mari sa fi gasit instalatorul potrivit.

Ar fi indicat sa cauti cativa instalatori si sa te informezi cu privire la costurile lucrarii care trebuie efectuata, iar astfel vei putea sa faci si o comparatie intre preturile acestora.

Cu siguranta nu trebuie sa alegi cel mai ieftin instalator din oras. Poate un instalator cu experienta va lucra ceva mai scump, insa trebuie sa tii cont si de calitatea lucrarii efectuate, dar si de siguranta ta si a intregii familii.

Un alt amanunt foarte important ar fi acela de a te interesa daca pentru lucrarea efectuata acesta iti va oferi o perioada de garantie. De regula instalatorii buni nu au nici o problema in a oferi o perioada de garantie pentru lucrarile pe care le efectueaza.

Asadar, dupa cum se poate observa, poti intalni o multime de situatii in care sa ai nevoie de serviciile unui instalator, asa ca va trebui sa tii cont de detaliile amintite in acest articol pentru a alege cel mai bun instalator.

0 Shares
You May Also Like