Injectarea – metoda non-invaziva in chirurgia plastica

0 Shares
0
0
0

Daca va doriti o imbunatatire a aspectului facial, dar nu agreeati ideea unei interventii chirurgicale, puteti sa optati pentru tehnicile non-invazive pe care le pune la dispozitie chirurgia plastica sau cosmetica. Astfel, cu un minim de efort, dar si o investitie foarte accesibila, puteti sa va imbunatati considerabil aspectul facial.

Suplimentele dermice

Suplimentele dermice adauga plenitudine suplimentara in jurul buzelor si pot genera un efect foarte placut si pe termen lung. In functie de nevoile si preferintele dumneavoastra cosmetice, exista o varietate de umpluturi dermice.

Ele pot fi Juvederm, Restylane, Perlane, Radiesse, silicon sau Botoxul Cosmetic si ofera solutii non-chirugicale nu numai pentru redefinirea buzelor, ci si pentru augmentarea barbiei, rinoplastie, ridicarea zambetului, etc.

Juvedermul

Este un supliment dermic realizat din acid hialuronic – un zahar natural. El este injectat in profunzimea dermei cu ajuorul unui ac foaret fin. Gelul de consistenta negranulata ajuta la umplerea si inmuierea ridurilor, oferind in acelasi timp plenitudine in zonele cu volum redus.

Restylane

Este un alt supliment dermic de umplutura, realizat din acid hialuronic care se poate utiliza pentru a corecta ridurile faciare moderate sau severe cum ar fi pliurile nazolabiale. El este conceput sa lucreze exact ca acidul hialuronic produs de organism. Injectiile cu Restylane amelioreaza imediat ridurile faciale si ajuta la restabilirea plinatatii tineresti in zonele cu volum epuizat.

Perlane

Este fabricat din acid hialuronic fara baza de origine animala – un zahar natural care ajuta pielea sa aiba un aspect plin si tanar. Perlane este o substanta de umplere cosmetica care se poate injecta in tesutul facial pentru a inmuia ridurile si a asigura plinatatea.

Injectiile cu Perlane reproduc efectul acidului natural hialuronic al organismului si, prin refacerea volumuluui pierdut sub suprafata pielii, pot ajuta la netezirea si ridicarea liniilor, generand un aspect proaspat si tanar.

Radiesse

Este o umplutura faciala pentru volum, realizata din mici microsfere pe baza de calciu, similare cu mineralele gasite in mod natural in organism. Injectiile cu Radiesse completeaza volumul pierdut, ajuta la umplerea ridurilor si pliurilor faciale si stimuleaza producerea colagenului natural al pielii pentru cateva luni dupa tratament. Rezultatele se vad imediat si sunt de lunga durata.

Siliconul

Microdropletele de silicon pur, medical, sunt injectate strategic in zona tratata. Ele stimuleaza organismul sa produca colagenul natural in jurul picaturilor de silicon, realizand o structura completa si bine definita a buzelor.

Botoxul Cosmetic

Spre deosebire de materialele de umplutura dermice care se injecteaza in piele pentru a netezi ridurile si a crea buze pline, Botoxul Cosmetic este un preparat injectabil care actioneaza asupra ridurilor de sub piele.

Odata cu inaintarea in varsta, pielea isi pierde elasticitatea, sau capacitatea de a se extinde si a se contracta cu gratie, potrivindu-se expresiilor faciale. Astfel apar ridurile. Botoxul utilizeaza toxina botulinica pentru a impiedica nervii sa stimuleze prea mult musculatura faciala, relaxand astfel ridurile.

Pentru a obtine rezultate sexy si cat mai naturale, el se poate utila in combinatie cu alte umpluturi dermice.

Nu ezitati sa intrati pe site unde veti gasi mai multe informatii utile despre botox buze.

0 Shares
You May Also Like