Diversitatea materialelor pentru husele de telefon

Diversitatea materialelor pentru husele de telefon

0 Shares
0
0
0

Exista numeroase modele si culori de huse pentru telefoane mobile, unele dintre cele mai vandute accesorii telefoane. Acestea sunt, de regula, din piele, plastic sau silicon. O husa reprezinta un accesoriu extrem de util care protejeaza telefonul si totodata ii creste spectaculozitatea.

Bineinteles ca pentru husele de telefon exista si alte materiale decat cele clasice. Unele sunt din cauciuc, altele din fibre sau panza si metal, toate sunt disponibile, deopotriva. Pe langa materialul din care se fabrica, conteaza foarte mult si capacitatea de a oferi o protectie foarte buna si totodata confort la utilizare. Veti vedea in continuare argumente pro si contra acestor materiale.

Un material, des folosit este plasticul. Carcasele si husele realizate din plastic sunt mult mai atractive si totodata disponibile intr-o mare varietate de modele. Se pot gasi huse de plastic cu aspect de aur sau argint, unele stralucitoare ca perlele, altele cu modele viu colorate. Acestea sunt ieftine si durabile, protejandu-va telefonul de abraziuni, fisuri si totodata crapaturi.

Husele din silicon sunt destul de raspandite, pentru ca siliconul nu este toxic si este foarte usor de utilizat. Husele transparente sunt preferatele multor utilizatori, deoarece nu ascund aspectul deosebit al celor mai recente telefoane de foarte buna calitate. Husele de silicon protejeaza excelent impotriva umezelii, murdariei si a unor substante uleioase. Aceste huse protejeaza telefonul de amprente si abraziuni.

Pielea reprezinta unul dintre cele mai populare materiale utilizate pentru telefoanele mobile. Exista diverse huse care ofera o protectie completa pentru telefon si ii amplifica totodata frumusetea, facandu-l usor de folosit si de transportat. Daca sunteti posesorul unui telefon foarte valoros, cum ar fi iPhone, o husa de piele este prima alegere pentru a-i scoate in evidenta trasaturile si atractiile sale.

Husele de cauciuc, sunt deasemenea foarte des intalnite pe piata actuala de telefonie mobila. Acestea sunt usor de instalat si totodata moi la atingere. Aceste huse de cauciuc sunt foarte ieftine. Polimerii, nailonul, panza, etc. sunt utilizate pentru fabricarea huselor de telefon. Femeilor le place spre exemplu sa aiba huse de panza. Acestea sunt decorate, devenind astfel unice si totodata atractive.

Alta categorie importanta de huse este cea din metal. Acestea sunt suficient de grele pentru a absorbi un soc foarte mare, salvand astfel dispozitivul.

Numeroase huse sunt realizate din pluta, fibra de sticla sau fibra de carbon reprezentand o protectie foarte buna, testate cu mult success de-a lungul timpului. Aceste huse protejeaza foarte bine impotriva caderii sau impactului cu un alt obiect extrem de dur.

In concluzie, husele realizate din piele sunt la mare cautare deoarece sunt foarte moi si totodata ergonomice, avand un aspect sobru, in timp ce husele de plastic sunt extrem de populare datorita unui aspect elegant, de lux si atractiv.

Puteti sa cumparati o husa pentru mobil alegand dintre numeroasele materiale existente pe piata, dar trebuie sa va asigurati ca alegeti o husa compatibila cu telefonul dumneavoastra. Cele mai multe huse se pot adapta foarte usor la orice tip de telefon, dar exista si numeroase huse care se preteaza numai la anumite modele de telefoane.

0 Shares
You May Also Like