Ce este FOTA pentru telefoanele LG?

Ce este FOTA pentru telefoanele LG?

0 Shares
0
0
0

Sunt o multime de situatii, in care noi utilizatorii de telefoane mobile inteligente, avem motive sa ne cumparam un smartphone nou.

Una dintre aceste situatii, este fara doar si poate aceea in care suntem nemultumiti de modul in care functioneaza dispozitivul pe care il detinem in prezent. In momentul in care telefonul pe care il avem la dispozitie se blocheaza, sau se restarteaza singur, ori intampina altfel de probleme, cu siguranta ne vom dori un dispozitiv mai nou si mai performant.

In aceasta situatie, majoritatea utilizatorilor vor avea tendinta de a opta pentru dispozitive care apartin brandurilor precum Samsung sau Apple, insa nici ideea de a alege un terminal LG nu este una rea, pentru ca acestea vin la un raport calitate – pret excelent, iar in nefericitul caz in care se defecteaza, cu siguranta nu vei plati pentru reparatii LG, la fel de mult precum in cazul reparatiilor iPhone, sau pentru reparatii Samsung.

Deci, daca iti vei alege un dispozitiv de la LG, mai intai de toate, va fi nevoie sa il echipezi cu accesoriile pentru protectie compatibile, si cu siguranta daca vei face acest lucru, te vei putea bucura destul de mult timp de dispozitiv.

Este foarte important sa ai grija insa la setarile telefonului, daca alegi sa ti se actualizeze sistemul de fiecare data cand este disponibila o versiune noua, sau nu.

In acest caz, cu siguranta vei avea nevoie de FOTA, care este o prescurtare a expresiei Firmware on the air. Aceasta functie a smartphone-ului are rolul de a permite utilizatorului sa actualizeze softul dispozitivului cu o versiune mai noua prin firmware over the air, fara a mai fi nevoie de o conectare a unui cablu de date de tip USB.

Aceasta caracteristica (FOTA) este disponibila de fiecare data cand LG propune utilizatorilor sai o versiune mai noua disponibila pentru terminalul tau. Rolul pe care il are aceasta versiune imbunatatita a sistemului de operare, cu siguranta este benefic pentru telefonul tau, pentru ca te ajuta sa te bucuri de performante mai bune ale telefonului.

Pentru a folosi FOTA, mai intai de toate va trebui sa accesezi meniul telefonului, iar acolo sa intrii in Centrul de Actualizare, dupa care va fi nevoie sa selectezi optiunea de Actualizare Software.

Odata ce ai efectuat acest prim pas, Software-ul disponibil in scurt timp va fi verificat in mod automat, iar in cazul in care exista o versiune imbunatatita a sistemului de operare Android, va trebui sa selectezi optiunea de descarcare pe ecranul de actualizare software.

Dupa ce vei efectua si acest pas, nu iti ramane altceva decat sa selectezi optiunea Instaleaza acum, dupa care va incepe operatiunea de instalare a versiunii de software.

In momentul in care va fi finalizata instalarea software-ului, dispozitivul se va restarta in mod automat, dupa care va functiona la capacitate maxima.

Cu siguranta o astfel de operatiune de actualizare a sistemului de operare nu este dificil de realizat, insa iti trebuie putina atentie si putina rabdare pana cand se va efectua actualizarea.

0 Shares
You May Also Like