Detalii importante pentru inchirieri masini

Detalii importante pentru inchirieri masini

0 Shares
0
0
0

Daca sunteti interesati de inchrieri auto Bucuresti si nu numai recomandarea noastra este sa cititi cat mai multe in sensul acesta.

De asemenea, retineti ca asigurarile ajuta  firmele de inchirieri auto sa gaseasca clientii care nu si-au luat masina rezervata. Ca urmare a automatizarii industriei, firma de inchirieri auto poate cere uneori sa vada daca zborul unui chirias este intarziat. De obicei, o firma de inchiriere de masini va pastra o masina rezervata cateva ore inainte de anulare.

Daca aveti in vedere doua zboruri diferite, asigurati-va ca ati auntat compania de inchirieri auto. De asemenea, compania ar trebui sa fie notificata cu privire la orice anulare, astfel incat sa poata inchiria masina catre un alt client.

PRELUAREA AUTOVEHICULULUI DE INCHIRIAT

La sosirea la firma de inchirieri auto, prezentati-va numarul de confirmare, voucherul si cardul de credit, daca este necesar. Agentul de service pentru clienti va finaliza procesul si va va indruma catre locul in care va puteti ridica masina. CITITI ACORDUL DE INCHIRIERE A AUTOMOBILULUI inainte de a va inscrie pentru a va familiariza cu raspunderea dvs. si pentru a va asigura ca stiti exact ce veti plati atunci cand returnati masina.

Inainte de a parasi lotul de inchiriere, inspectati masina pentru informatii corecte despre kilometraj si orice deteriorare vizibila a masinii. Daca este deteriorata, trebuie facuta o notificare pe contract inainte de a pleca.

Luati cateva minute pentru a va familiariza cu masina. Reglati scaunul si oglinzile. Localizati comenzile pentru semnalele de directie, stergatoarele de parbriz, luminile si controlul vitezei de croaziera (daca este cazul). Observati amplasarea claxonului si a panoului de comanda pentru dezghetare, aer conditionat, etc.

RETURNAREA MASINII

Tarifele se bazeaza, de obicei, pe o perioada de 24 de ore, cu o perioada de gratie de o ora permisa pentru a returna masina. Daca pastrati masina mai mult de patru ore dupa ora la care trebuia adusa inapoi la compania de inchiriere, exista de obicei o valoare de prelungirea contractului pentru o alta zi, deoarece tarifele pentru orele suplimentare se calculeaza in medie intre 12 si 15 USD pe ora. Ratele de inchiriere de masini pe ora sunt de obicei mai mari.

Unele rate, cum ar fi specialitatile de weekend, sunt disponibile numai in anumite perioade de timp. Mentinerea masinii dupa acel moment poate schimba rata pe care o platiti pentru intreaga tranzactie.

INCHIRIERI AUTO INTERNATIONALE

Daca inchiriati o masina in strainatate, rezervati-o  prin agentul de calatorie. La destinatie, cereti agentului de inchiriere sa explice caracteristicile masinii, care pot fi diferite de masinile de acasa. Cunoasteti semnele si regulile de circulatie internationale ale drumului. Adresati-va agentului dvs. de calatorie daca aveti nevoie de permisul international de conducere. De asemenea, intrebati despre acoperirea asigurarilor in fiecare tara; Este posibil ca asigurarea din S.U.A. sa nu fie valabila in toate tarile.

ALTE INFORMATII UTILE DE INCHIRIERE A CARULUI

Chiriasul oricarei masini este raspunzator pentru toate incalcarile de reguli, atat pe plan intern, cat si pe plan international.

Cele mai multe contracte si polite de asigurare sunt anulate daca aveti un accident in timp ce va aflati sub influenta alcoolului sau drogurilor.

Asigurati-va ca ati blocat masina si ferestrele si nu lasati obiecte de valoare in masina.

Centurile de siguranta trebuie purtate permanent – este obligatoriu in majoritatea statelor.

Majoritatea statelor solicita scaune auto pentru copii sub patru ani. In mod obisnuit, este necesara o notificare prealabila pentru rezervarea unui scaun de masina si se poate percepe o taxa mica pentru inchirierea acestor locuri.

0 Shares
You May Also Like