De ce ne dor articulatiile, si cum le putem trata?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare dintre noi am avut cel putin odata in viata probleme cu articulatiile, care ne-au durut destul de tare, iar in anumite cazuri durerea a fost chiar insuportabila.

Referitor la aceasta durere, foarte multa lume isi pune o multime de intrebari. Oamenii se intreaba cum apare aceasta durere, cand apare, si din ce motive se declanseaza durerea.

Specialistii cunosc faptul ca in articulatii se gasesc cartilajele, care au rolul de a asigura miscarea lineara fara ca articulatiile sa ne doara. Aceste cartilaje sunt alcatuite din celule condrocite care produc asa zisele zgarciuri.

Cartilajele sau zgarciurile au rolul de a asigura o miscare lina si uniforma, si evident nedureroasa a articulatiilor, insa de multe ori capetele vaselor care intra in articulatie cu corespund perfect unele cu celelalte, iar cele doua oase care lucreaza impreuna la articulatie, daca putem spune asa “nu sunt broasca si cheie”, astfel, ca este exact ca la o usa, unde daca nu am pune ulei ar freca fier pe fier.

Exact asa sta treaba si in cazul articulatiilor, pentru ca in cazul in care acestea nu sunt unse, frecarea este lina. Asadar, se poate spune despre cartilaj ca are rolul uleiului, pentru ca poate sa fie folosit pe post de lubrifiant al articulatiei, astfel incat sa nu se frece os pe os.

Asadar, acum ca am stabilit care este cauza aparitiei durerilor articulatiilor, ne vom intreba si cam ce persoane intampina astfel de probleme.

O mare parte dintre persoanele care au astfel de probleme, sunt oamenii cu mult trecuti de prima tinerete, care se plang mereu de faptul ca ii dor articulatiile. Din fericire pentru ei, solutia se gaseste la orice farmacie, si poarta denumirea de Supramax articulatii.

Exact in aceiasi situatie sunt si persoanele tinere care au nevoie de acest produs medicamentos pentru a le alina durerea din zona articulatiilor, insa aici de multe ori durerea apare din alte cauze.

Sunt o multime de tineri care fac sport, si merg la sala pentru a creste in masa musculara, iar datorita faptului ca inca nu sunt pregatiti pentru greutatile cu care isi doresc sa isi faca exercitiile, isi forteaza foarte mult articulatiile, iar acestea incep sa doara.

Cei care in momentul in care simt cea mai mica durere, se opresc din antrenament, iar mai apoi se duc la farmacie pentru a-si cumpara acest produs, cu siguranta nu vor avea probleme, pentru ca se vor trata din timp, insa cei care nu iau foarte in serios aceasta durere, vor ajunge sa regrete mai apoi. Sunt sanse mari sa trebuiasca sa faca o pauza mai mare de la sala, sau sa renunte la acest sport.

Pentru cei care isi doresc sa isi trateze durerea cu Supramax articulatii, trebuie specificat faptul ca acesta are in compozitia sa 10 grame de colagen hidroizolat (Fortigel), dar si 200 mg de vitamina C, intr-un singur plic.

Cand vei merge la farmacie pentru a cumpara produsul, il vei gasi intr-o cutie care contine 30 de plicuri cu praf, iar greutatea neta este de 330g.

0 Shares
You May Also Like