Cele mai cunoscute tipuri de geluri pentru unghii

Cele mai cunoscute tipuri de geluri pentru unghii

0 Shares
0
0
0

Cele mai populare 3 metode folosite de profesionistii in materie de unghii sunt gelul monofazic uv, acrilicul si acrigelul, dar gel de unghii UV, All Season Thick Clear este cel mai potrivit pentru toate sezoanele. Toate acestea difera in ceea ce priveste modul in care sunt aplicate si densitatea lor, insa, chiar daca sunt foarte diferite, toate trei sunt excelente pentru a fi folosite in designul unghiilor.

Care este diferenta dintre gelurile trifazice si monofazice?

Un gel monofazic ar putea fi utilizat ca baza, constructor si sigilator. Un sistem trifazic presupune utilizarea unei baze specifice, a unui constructor trifazic sau monofazic, a unui sigilant specific.

Ce inseamna Builder gel?

Gelul de constructie pentru reconstructia unghiilor este adesea numit si gel de modelare sau gel de constructie; este o rasina si vine in diferite vascozitati, de la cea mai fluida la cea mai densa, in functie de producator.

Cum se utilizeaza gelul monofazic

Mai degresati inca o data cu detergentul. Acum aplicati un strat de grund si puneti cate un strat pe rand in catalizatorul UV, aproximativ 2 minute pentru fiecare strat: acum mainile sunt gata sa aplice gelul. Acum mainile tale sunt pregatite pentru a aplica gelul. Aplica gelul pe fiecare unghie, trecand fiecare mana prin intaritor.

Cum se utilizeaza gelul autonivelant?

Sigilarea si lustruirea ca gel final cu dispersie. Dupa pregatirea unghiilor naturale trebuie aplicat un primer. Se polimerizeaza intr-o lampa UV/Led in 60/90 de secunde. Numai pentru uz profesional.

Ce este gelul autonivelant?

Un gel care odata aplicat cu tehnica potrivita incepe sa ia aproape forma dorita, chiar daca nu definitiv, se numeste autonivelant. Acest tip de gel ne ajuta foarte mult si ne scuteste de multe limpeziri.

Cum se utilizeaza gelul bifazic?

Folosind o pensula plata, luati o cantitate mica de produs si intindeti-l pe intreaga suprafata a unghiei ca si cum ar fi un mediator de aderenta si polimerizati-l in lampa UV timp de 120 de secunde. Nu indepartati stratul de dispersie.

Cand se aplica gelul de baza?

Aplicarea gelului pentru constructori. Gelul constructor este urmatorul pas dupa aplicarea gelului uv de baza in metoda in trei faze, in timp ce in metoda cu o singura faza se aplica direct dupa aplicarea grundului pentru unghii.

Ce inseamna gel trifazic?

Acest procedeu implica utilizarea a trei produse diferite: adezivul, constructorul si sigilantul. Primul este pasul care va creste aderenta gelului pe unghie, penetrand direct in unghie.

Cum sa faci gelul sa dureze mai mult timp pe unghii?

Este esential sa stii cum sa faci unghiile cu gel sa reziste in timp:

  • nu va muscati unghiile.
  • doar sa le scurtati cu ajutorul fisierului.
  • folositi manusi.
  • nu le tineti in apa pentru o perioada lunga de timp.
  • nu indepartati lungimile ca si cum ati deschide conservele.
  • nu apasati puternic butoanele cu unghia, ci folositi varful degetelor.

La ce se foloseste gelul de baza?

Ce este baza de gel UV si la ce se foloseste? Baza de gel UV este un produs cosmetic, care este esential daca ati ales sa realizati designul unghiilor prin metoda celor trei pasi. Functia sa este de a creste aderenta dintre unghia naturala cu primerul de unghii sau promotorul de aderenta si gelul de modelare sau Acrygel.

0 Shares
You May Also Like