Tricouri personalizate, pentru echipe adevarate

0 Shares
0
0
0

Un team building parca nu are farmec daca angajatii nu sunt imbracati in tricouri personalizate. Avand inscriptionate numele companiei pe ele, aceste tricouri parca sporesc coeziunea echipelor de lucru, facand ca angajatii sa se simta ca intr-o adevarata familie si facand munca mai placuta si mai usoara.

Acest concept a fost imprumutat de la clasicele tricouri personalizate folosite de marile companii ca uniforme pentru angajati, care au ajuns astazi sa fie considerate unele dintre cele mai comune obiecte promotionale si, totodata, unul dintre cele mai eficiente moduri de a evidentia identitatea de brand a unei companii. Dar, sa vedem insa ce tipuri de tricouri personalizate gasim pe piata si care sunt modurile in care le putem inscriptiona.

Tricouri personalizate imprimate

Unul dintre cele mai simple moduri de a face personalizari tricouri este imprimarea lor, la atelierele specializate. Acest lucru se face relativ simplu in ziua de astazi, cata vreme exista instalatii speciale, cu ajutorul carora poti obtine pe tricou aproape orice imagine doresti.

Tot ceea ce ai de facut este sa te prezinti la un astfel de atelier cu un stick sau alt suport electronic pe care sa ai imaginea dorita, iar aceasta va fi imprimata pe tricoul tau.

Operatiunea in sine nu dureaza mai mult de cateva minute, timp in care imaginea este prelucrata pe calculator, astfel incat sa fie potrivita ca marime si contrast. Din acest punct de vedere, trebuie avut grija ca tricoul pe care dorim sa il personalizam sa fie in nuanta potrivita, care sa scoata cat mai bine in evidenta imprimeul de realizat.

In astfel de cazuri, de preferat ar fi ca tricoul initial sa aiba o culoare neutra, precum alb, negru sau gri. Nu este insa nimic neobisnuit sa alegem un tricou rosu, albastru sau galben, in functie de preferintele noastre, dar si de disponibilitatile magazinului. Caci, de multe ori, acestea au un numar limitat de nuante, astfel incat si procesul de imprimare sa fie unul cat mai simplu.

Tricouri personalizate brodate

Un alt tip de tricouri personalizate sunt cele brodate. Daca in cazul tricourilor imprimate acestea permiteau inscriptionarea pe intreaga suprafata, in cazul celor brodate, cu siguranta ca suprafata vizata va fi mult mai mica. Aceasta in conditiile in care broderiile, ca si tatuajele, sunt taxate la centimetru patrat.

Pe de alta parte, trebuie sa mentionam astazi ca brodatul unui tricou nu mai reprezinta un efort atat de mare. Spre deosebire de imprimeu, acesta rezista o vesnicie. Totodata, avem astazi la dispozitie masini speciale de brodat, cu ajutorul carora poti obtine tricouri personalizate intr-un timp foarte scurt.

0 Shares
You May Also Like