Ce model de geanta sa iti alegi ?

Ce model de geanta sa iti alegi ?

0 Shares
0
0
0

Cum sa alegi geanta pentru zi cu zi este uneori o durere de cap, deoarece furnizarea de genti de pe piata este atat de mare, ca, uneori, ne pierdem incercarea de a gasi geanta noastra ideala.

Ne place un model, dar, nu ne este util. Altul ne este util, dar are o culoare care nu ne convinge. Cel care are culoarea ideala, nu are dimensiunea potrivita si cel care are dimensiunea potrivita, ne va costa mult timp sa combinam cu ceea ce avem in dulap!

De asemenea, este adevarat ca, de obicei, avem mai mult de o geanta, deoarece  nu putem purta acelasi model ca sa mergem la job, ca atunci cand participam la o intalnire de afaceri sau de ce nu, o intalnire cu prietenii sau o cina festiva.

Inainte de a te gandi la geanta ideala iti propunem sa faci o trecere in revista a celor pe care le ai deja: vezi care sunt cu adevarat utile si de care nu ai nevoie.

Apoi, si mai important, analizati daca acestea acopera nevoile specifice pe care le veti avea, de exemplu, pe parcursul unui intreg an pana in vara: in functie de rutina dvs., pentru profesia dvs., stilul de viata …

Iata o idee: gandeste-te care este realitatea ta inainte de a alege geanta de sezon.

CARE ESTE RITMUL TAU DE VIATA? FII CONSECVENT!

Si cum privesti realitatea in sine? Foarte simplu: uitati-va la viata de zi cu zi, vedeti care va fi programul vostru , ce veti face in afara programului de lucru, ce fel de munca faceti, care este contextul vostru vital.

Ai cursuri extra? (scoala, extracurriculare etc.), Faci sport? (in oras, in natura etc), Cum ramane cu viata ta sociala? (iesi mult, iesi putin, etc),Calatoresti? (zilnic, saptamanal, lung sau scurt etc), Cum te misti? (cu mijloacele de transport in comun, cu masina, motocicleta sau bicicleta?), Purtati o cutie de pranz toata ziua sau mancati acasa?, etc. Cumpara geanta Tory Burch!

Aceasta reflectie nu va dura mult timp si, in schimb, va va ajuta sa vedeti cum si cand veti transporta geanta.

Mai mult: odata ce stii care este adevarata ta  rutina zi de zi, iti va fi mai usor sa stabilesti ce va trebui sa porti in geanta si cand si, prin urmare, de ce tip de geanta vei avea nevoie .

Pentru a nu lasa nimic in urma , va recomandam sa faceti o lista cu lucrurile pe care le purtati in geanta (atat cele de care aveti nevoie, cat si cele pe care le purtati “doar in caz”).)

Cu aceasta reflectie veti rezolva cantitatea de greutate pe care o purtati de obicei, dimensiunea gentii si distributia pe care o faceti: foldere de lucru, obiecte , creatii, ustensile personale etc.

Daca vrei sa o faci si mai scrupulos, separa lucrurile pe care le-ai subliniat (chiar daca mental) in grupuri de timp: ce ai nevoie de munca, ce  iti trebuie sa mergi la sala, ce iei cand mergi la casa parintilor tai si, mai ales, ce este esential sa cari intr-o geanta  pentru tine.

0 Shares
You May Also Like