Soft Horeca – Restaurantul tau in online

0 Shares
0
0
0

Piata livrarii de produse alimentare se modifica zilnic intr-un ritm accelerat, iar in calitate de proprietar de restaurant, a fi online este calea de urmat atunci cand vine vorba de extinderea bazei de clienti actuale si de stimularea fluxului de venituri.

Primul pas ce trebuie facut pentru ca restuarantul dumneavoastra sa beneficieze de o prezenta in mediul online este cea de a realiza un shop online, site restaurant mai exact, cu ajutorul caruia sa iesiti in piata si sa puteti ajunge la clienti care doresc sa li se livreze mancarea acasa sau la birou.

Acest lucru va oferi afacerii dumneavoastra o prezenta bine definita in online si va facilita comunicarea cu clientii. Procesul de comandare al produselor este rapid, usor si confortabil.

Veti putea sa evidentiati produsele prin care va diferentiati de competitie, ca de exemplu specialitatile casei, iar clientii le pot comanda cu usurinta, deoarece vor fi literalmente la indemana lor. Aduceti restaurantul dumneavoastra direct la usa clientului. 

Dupa ce ati devenit prezent in mediul online, gestiunea unui numar mare de comenzi venite din online poate fi o problema pentru restaurantul dumneavoastra. De aceea pentru o buna adminstare a comenzilor online ai nevoie de un program gestiune restaurant, un sistem CRM dedicat pentru comenzile online.

Odata devenit popular, restaurantul dumneavoastra va trebui sa faca fata unor noi provocari.

Deoarece numarul comenzilor va creste simtitor, acestea vor fi greu de gestionat si vor aparea probleme in procesul de livrare, comenzile vor intarzia, iar clientii vor fi nemultumiti. Statistic vorbind, un client nemultumit iti poate alunga 10 clienti potentiali.   

Daca vreti sa evitati situatiile neplacute si sa aduceti satisfactie tuturor clientilor dumneavoastra chiar si in orele de varf, weekend-uri sau zilele de sarbatoare softul restaurant horeca https://webmagnat.ro/food-delivery a fost realizat special pentru a rezolva aceste aspecte.

Cu ajutorul acestui program personalizat veti livra in timp util, veti fi organizat si veti putea sa va dezvoltati afacerea. 

Soluția de gestiune restaurant va avea la baza un Sistem CRM ce va permite administrarea intregului proces de livrare al comenzilor online.

Cu ajutorul acestuia veti detine controlul asupra informatiilor din bucatarie (timpii necesari prepararii produselor si stadiul in care se afla acestea), status live al comenzilor si posibilitate de comunicare personalizata cu clientii.

Informatiile referitoare la datele de contact, istoricul comenzilor si preferintele clientilor vor fi salvate in baza de date a restaurantului dumneavoastra si va vor ajuta in procesul de comunicare.

Folosim telefonul mobil zilnic pentru a comunica dar si pentru a gasi raspunsul la majoritatea nevoilor noastre, prin urmare orice posesor de smartphone poate comanda mancare din restaurantul dumneavoastra direct de pe telefonul mobil prin intermediul shop-ului dumneavoastra online.

Persoanele care comanda mancare online prefera sa faca acest lucru deoarece este o metoda rapida si sigura. 

Clientii care sunt in cautarea unui meniu potrivit in mediul online sunt cel mai probabil si destul de infometati, iar restaurantul tau virtual va prezenta acestora exact ce au ei nevoie. Poze si descrieri pentru produse aspectuoase si gustoase gata de livrat la locatia lor. 

Pentru a fi cat mai simplu tot procesul de livrare si pentru livrari, solutia de gestiune a restaurantului contine in pachet o aplicatie mobila pentru livratori.

Veti fi informat in permanenta cu privire la datele pe care le primesc livratorii, locatiile in care se afla acestia, veti sti in permanenta ce produse livreaza fiecare si cat de rapid transporta produsele. 

Utilizarea unui soft restaurant te va ajuta sa economisesti timp pretios, sa obtii controlul deplin al activitatilor desfasurate in cadrul restaurantului si sa ai clienti multumiti care sa te recomande. 

0 Shares
You May Also Like