Servicii de infrumusetare online pentru femei si barbati

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba de programarea la salon, mai mereu gasesti altceva de facut. Schimbarea look-ului este greu de obtinut acasa, iar pe langa asta iti poti deteriora si parul. Nu doar vopsitul nu este recomandat acasa, ci si manichiura sau pedichiura daca nu te pricepi. Tehnicile folosite de profesionistii din aceste domenii sunt diferite de ceea ce stiai deja. Ei urmaresc mentinerea sanatatii parului si unghiilor, schimbandu-le infatisarea. Cauta servicii de infrumusetare online pentru femei si barbati!

Site-ul stailer.ro este cel pe care il cauti cand ai nevoie de o programare la salon. Este foarte usor de utilizat si urmareste satisfacerea nevoilor clientilor prin aducerea impreuna a saloanelor si stilistilor. Platforma este disponibila oriunde in tara, insa programarile se pot face doar in 5 orase. Este vorba despre Iasi, Cluj Napoca, Bucuresti, Oradea si Timisoara. In toate aceste orase te poti programa la cele mai bune saloane.

Ce servicii pot alege prin aceasta platforma?

In functie de genul tau (femeie sau barbat) poti alege servicii corespunzatoare. Pentru doamne sunt disponible servicii de styling la salon Triquestra sau tuns, coafat, vopsit, manichiura si pedichiura, machiaj, epilare periodica si definitiva, masaj, cosmetica, pensat, tratamente pentru par, stilizare gene si sprancene sau remodelare corporala.

Domnii se pot orienta catre saloane de tuns, aranjat, pensat, aranjat barba, manichiura si pedichiura, tratamente pentru par, epilare definitiva si periodica, masaj pentru barbati si cosmetica masculina. Vezi si aici alte detalii suplimentare despre platforma stailer.ro.  Cauta servicii de infrumusetare online pentru femei si barbati!

Metoda superioara clasicului telefon disponibila in mediul online

Dureaza destul de mult sa faci o programare la salon telefonic si ai nevoie de liniste in jurul tau. Trebuie sa iti notezi data si ora la care ai facut rezervarea si va trebui sa pozitionezi notita undeva vizibil. Stailer este o metoda superioara telefonului. Dupa ce ai efectuat programarea din orice loc, vei putea seta intervalul de notificari privind programarea. Site-ul iti va trimite mesaje cu remindere, astfel incat sa nu uiti de programare.

In mod cert, site-ul stailer.ro este o cale prin care timpul tau devine mai liber. Atat pentru clienti, cat si pentru stilisti, Stailer reprezinta modalitatea prin care se pot cunoaste mai bine. Stilistii si saloanele de infrumusetare isi inscriu afacerile pe platforma si gestioneaza mai simplu programarile, iar clientii ii descopera mult mai repede. Platforma este disponibila oricand si poate fi accesata de oriunde. Poti face o programare pentru tine sau pentru o alta persoana, insa va trebui specificat numarul de telefon al lui/ei.

Recenziile pe care le ofera alti clienti sunt verificate de catre echipa Stailer. Aceasta metoda urmareste eliminarea parerilor false despre un salon, fie ele negative sau pozitive.

Toate detaliile de care ai nevoie pentru a alege servicii de infrumusetare online pentru femei si barbati sunt disponibile pe stailer.ro. Fiecare rezultat in parte contine zona in care se afla salonul, fotografii din interior, fotografii cu rezultatele stilistilor, preturi, recenzii si orarul general al acestuia.

0 Shares
You May Also Like