Cele mai bune aplicatii pentru decorarea casei tale

Cele mai bune aplicatii pentru decorarea casei tale

0 Shares
0
0
0

Cu aceste aplicatii pentru a va decora casa, puteti avea grija chiar si de cele mai mici detalii si puteti recrea modul in care vor arata camerele inainte de a cumpara.

Cumpararea unei case este unul dintre momentele cheie din viata oricui, dar acesta este doar inceputul, atunci proprietarii de case trebuie sa se confrunte cu sarcina dificila de a-si decora casele.

Daca esti o persoana indecisa, cu siguranta vei deznadajdui in timp ce incerci sa planifici acea decorare. Nu iti fa griji, venim sa iti oferim o solutie perfecta datorita tehnologiei. Aceste aplicatii te vor ajuta cu decorarea! In plus, de aici poti cumpara piese telefoane pentru reparatii.

Planner 5d

Planificatorul 5D are mai mult de 10 milioane de descarcari, ceea ce face clar ca este o aplicatie de calitate. Aceasta aplicatie, foarte usor de utilizat, iti permite sa creezi modele interioare realiste in 2D, 3D si HD.

In functie de ceea ce ti se potriveste, iti poti proiecta casa de la zero sau poti incepe cu elemente integrate in interiorul sau, pentru a o face si mai usoara. Printre avantajele sale, Planner 5D are un catalog imens de accesorii si elemente de decor de diferite tipuri.

Floor plan creator

Daca nu ti-a placut niciuna dintre optiunile de mai sus, Floor Plan Creator poate fi alternativa pe care o cauti. Aceasta aplicatie ofera posibilitatea de a dezvolta planuri detaliate in 3D cu mare precizie.

In acelasi mod, efectueaza un calcul automat al dimensiunilor fiecarei camere si pereti, permitandu-va sa furnizezi spatiul pe baza masuratorilor reale. Dupa ce iti termini munca, o poti exporta ca PDF cu imprimare la scara, ca DXF sau ca SVG.

Magic plan

MagicPlan este o aplicatie axata mai mult pe utilizarea profesionala, desi este inca foarte simplu de utilizat. Cu aceasta poti vedea casa in 3D doar facand o fotografie, pe langa crearea de planuri profesionale in cateva minute pe care le puteti edita apoi.

Evident, il poti furniza dupa bunul plac si chiar poti genera bugete cu privire la cat de mult ar costa sa faci anumite schimbari in casa ta. MagicPlan poate fi incredibil de util atat pentru casa ta, cat si pentru proiectarea spatiului tau de afaceri.

Decor pentru casa Houzz

Dintre toate aplicatiile despre care am vorbit, poate ca Houzz este cel mai limitat atunci cand vine vorba de dezvoltarea desenelor si schemelor 3D. Cu toate acestea, are un plus care la ceilalti lipseste.

Vorbim despre o galerie foto gigant cu care poti fi inspirat si le poti salva pe cele care ti-au placut cel mai mult in propriul album. De asemenea, are o revista cu rapoarte si interviuri cu profesionisti din care vei veni cu siguranta cu idei.

Dupa cum ai vazut, exista multe optiuni pentru ati proiecta casa fara prea mult efort de la propriul telefon. Ce mai astepti? Ia-ti telefonul si decoreaza totul o data pentru totdeauna! Ajuta-te de tehnologie si de telefonul tau mobil si descarca una din multitudinea de aplicatii realizate in acest scop; simplu, usor si gratuit!

0 Shares
You May Also Like