Laptopul nu se mai aprinde? Iata care pot fi problemele

0 Shares
0
0
0

Dupa o anumita perioada de utilizare, orice aparat electronic poate intampina difcultati de functionare datorita modului in care a fost folosit sau  doar din simplul fapt ca are o anumita vechime. Laptopurile mai ales, avand in vedere performantele, mobilitatea si utilitatea inalta, sunt destul de delicate, iar multe persoane ignora sau nu stiu cum sa le ingrijasca mai bine.

Acesta se poate prabusi chiar si in cele mai critice momente, de aceea specialistii recomanda sa il verificati periodic pentru a cunoaste starea lui, atat din punct de vedere hardware, cat si software. OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de reparatii laptop din Bucuresti care activeaza pe plan national, fiind pregatiti sa va ajute cat mai repede in remedierea problemelor si aducerea sa in conditii optime de functionare.

Exista multe cauze care pot determina aceasta problema, insa expertii din cadrul OnLaptop sustin ca cele mai comune dintre acestea sunt:

1. Display

Este una dintre principalele componente care se pot strica datorita deschiderilor multiple. Ecranul, dar si balamalele acestuia pot ceda in timp, fiind necesara repararea sau inlocuirea lor. La OnLaptop veti gasi oferta display laptop Asus sau orice alt brand pentru a se potrivi perfect cu device-ul dumneavoastra.

2. Baterie

Indiferent de performantele ei, dupa cativa ani aceasta piesa va avea autonomie mult mai mica sau se poate deteriora. Bateria poate fi inlocuita cu usurinta de expertii de la OnLaptop, indiferent de model sau brand.

3. Mufa incarcare

Conectarea deasa a incarcatorului poate duce la slabirea sau chiar deteriorarea completa a mufei interioare. Procedura de inlocuire este una complexa, fiind necesara interventia unui specialist pentru a o schimba fara sa afecteze alte componente din interiorul aparatului.

4. Spatiu de stocare

Hard-urile, mai ales cele vechi nu sunt sigure. Fara o diagnosticare din partea unui centru de reparatii laptop, acesta se poate strica, existand riscul in acest fel de a pierde datele, recuperarea acestora fiind dificila, iar in anumite situatii chiar imposibila.

Toate documentele si amintirile salvate pe acesta vor fi complet sterse, astfel fiti responsabili si incercati sa verificati periodic starea lui mai ales prin serviciul de verificare preventiva pe care OnLaptop o ofera tuturor clientilor lor, mai ales daca apelati la noul serviciu Premium Service.

5. Incarcator

Acesta se poate arde din cauza fluctuatiilor de curent sau se poate uza in timp datorita utilizarii intense.

6. Memorie RAM

Fiecare componenta din cadrul unui laptop trebuie sa functioneze corect pentru ca toate elementele sa redea performanta dorita. Chiar si placuta de RAM poate suferi defectiuni, nemaiputand utiliza sistemul pana la inlocuirea acesteia.

Acestea sunt doar o parte dintre cele mai comune defectiuni pe care laptopul dumneavoastra le poate intampina. Nu este o problema insa, deoarece odata cu lansarea noului serviciu Premium Service de la OnLaptop, acestia vor reusi sa va repare in cel mai scurt timp device-ul. Pe site-ul lor veti gasi toate componentele si serviciile necesare pentru a va bucura din nou de laptop, indiferent ca este reparat sau upgradat.

0 Shares
You May Also Like