Tipuri de scaune de gaming

Tipuri de scaune de gaming

0 Shares
0
0
0

Atunci cand esti pasionat de jocurile video si stai ore in sir in fiecare zi in fata unui ecran, este foarte important sa detii un scaun de gaming de cea mai buna calitate, precum un scaun gaming SIG09. Un astfel de scaun este cel care face diferenta atunci cand la finalul zilei, te ridici din fata calculatorului.

In ultimii ani, producatorii au fabricat diferite tipuri de scaune pentru gaming, iar fiecare dintre acestea sunt potrivite pentru anumiti gameri. In randurile care urmeaza, ai posibilitatea de a afla care sunt tipurile de scaune pentru gaming, si de ce nu, sa iti alegi unul de pe topscaune.ro.

  1. Scaune pentru gaming pentru PC

Acestea sunt scaunele pentru gaming care se aseamana foarte mult cu scaunele pe care le poti intalni intr-un birou. Exista foarte multe scaune pentru birou care se aseamana cu acestea, dar modelele special create pentru gaming, au suport lombar si suport cervical, care asigura o pozitie corespunzatoare.

Exista fireste si alte diferente, acestea tinand cont de ergonomie. In plus, aceste scaune destinate gamerilor, le ofera acestora un acces mai rapid la tastatura si la mouse.

Unele modele de scaune pentru gaming de acest tip, permit un balans mare, fara a se dezechilibra insa (un scaun de birou se dezechilibreaza mult mai usor). Exista astfel de scaune cu roti sau fixe, asa ca in functie de preferintele pe care le ai, poti alege scaunul ideal.

Daca apreciezi mobilitatea, cu siguranta vei alege un scaun cu roti, in timp ce daca te agiti mult in timp ce te joci, cel mai probabil vei alege un scaun fix, insa trebuie sa te asiguri ca biroul sau masa pe care iti este asezat PC-ul, iti ofera posibilitatea de a te roti usor cu scaunul.

  1. Scaun pentru gaming de tip balansoar

A doua categorie de scaune pentru gaming, cuprinde scaunele de tip balansoar, care sunt cele mai potrivite pentru gamerii care se joaca pe consola. Acestea le permit gamerilor sa aiba o pozitie mult mai comoda, insa dezavantajul este ca nu sunt cele mai ergonomice scaune pentru gaming de pe piata.

Scaunele de tip balansoar care au forma literei “L”, sunt lipsite de postament, iar zona de sezut si spatarul sunt prinse impreuna strans, pentru a nu exista posibilitatea de rostogolire. Poate fi destul de dificil insa de gasit o pozitie confortabila, dar si mai greu sa te repozitionezi.

Un asemenea scaun nu reprezinta o alegere foarte buna pentru gamerii care intentioneaza sa mute mereu scaunul, pentru ca este greu si voluminos, ceea ce inseamna ca este greu de mutat dat fiind faptul ca nici nu are roti.

Un scaun pentru gaming de tip balansoar permite inserarea boxelor sau a diferitelor porturi pentru conectivitate.

  1. Scaun pentru gaming de tip piedestal

Aceasta categorie de scaune pentru gaming, reprezinta o combinatie intre scaunuele mentionate anterior (scaun pentru pc si scaun tip balansoar). Scaunul are designul ergonomic al scaunelor pentru gaming pentru PC, care vine combinat cu forma scaunului de tip balansoar.

Scaunul este sprijinit intr-o baza de tip piedestal foarte joasa, dar este dificil si greu de mutat, insa este mult mai stabil decat scaunul de tip balansoar. Datorita spatarului si cotierelor, este foarte confortabil.

  1. Scaune de tip simulatoare

Acestea sunt scaunele special create pentru gamerii pasionati de curse. Acestor scaune li se poate atasa un volan si pedale. Scaunele de acest tip se aseamana cu scaunele de birou, dar ies in evidenta datorita designului specific.

  1. Scaune de tip sac

Acestea nu sunt special fabricate pentru gameri, dar pot fi utilizate de catre acestia, chiar daca nu sunt la fel de ergonomice, sanatoase si confortabile decat optiunile prezentate in randurile de mai sus.

0 Shares
You May Also Like