Incarcatoare portabile universale pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Inca din momentul in care au aparut pe piata, smartphone-urilie s-au vandut ca painea calda, iar acest lucru nu este deloc surprinzator, tinand cont de faptul ca aceste dispozitive pot sa fie utilizate in foarte multe scopuri.

Cei mai multi utilizatori care au nevoie de astfel de terminale, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre telefoane care apartin unor producatori foarte renumiti de pe piata, precum Samsung de exemplu sau Aplle, insa sunt si utilizatori care isi vor indrepta mai mult ca sigur atentia spre telefoane ale unor producatori nu foarte renumiti.

Ei bine, indiferent de brandul pentru care vor opta, mai mult ca sigur, utilizatorii vor alege sa isi cumpere si cateva accesorii telefoane compatibile cu terminalele lor. Aceste accesorii pot sa fie utile pentru protectia telefoanelor, sau pot sa fie utile in alte scopuri.

Un accesoriu pentru smartphone care este din ce in ce mai cautat pe piata, este fara doar si poate incarcatorul universal portabil.

In cazul in care vei considera ca ti se potriveste un astfel de accesoriu, va trebui sa tii cont de cateva criterii importante, in functie de care vei alege incrcatorul ideal pentru telefonul tau.

In primul rand, conteaza foarte mult puterea acestuia dar si capacitatea sa de incarcare, asa ca este important sa stii ca puterea sa nominala de iesire este masurata in watti/ora, amperi sau milimperi/ora.

Cu cat aceata putere si capacitate de incarcare a accesoriului este mai mare, cu atat incarcatorul este mai bun, si poate sa incarce mai rapid terminaul. Referitor la capacitatea de incarcare, daca telefonul tau are o baterie de 2000 mAh, atunci ar fi ideal sa optezi pentru un incarcator portabil universal care sa aiba o capacitate de cel putin 2500mAh.

Compatibilitatea si conectorii accesoriului au iarasi un rol foarte important, pentru ca trebuie sa alegi un incarcator care sa fie compatibil cu telefonul pe care il ai in posesie. Referitor la conectori, acestia sunt de regula conectori USB.

Dimensiunea si greutatea acestor accesorii cu siguranta vor cantari iarasi foarte mult in ceea ce priveste alegerea ta.

Daca discutam despre o baterie externa, aceasta va cantari aproximativ 100-200 de grame, pe cand, un incarcator portabil universal, cu cat are o capacitate mai mare si o putere mai mare, cu atat va cantari mai mult. Din acest punct de vedere, ar fi mai rentabila o baterie externa.

In mod evident, aceste accesorii vor dispune si de alte caracteristici importante, de la un model la altul iar tu vei tine cont si de acestea.

Nu in ultimul rand, pretul accesoriului va avea un cuvant greu de spus in ceea ce priveste achizitionarea accesoriului. Daca vei considera ca raportul calitate – pret al produsului este real, atunci cu siguranta iti vei alege un astfel de accesoriu.

Deasemenea, trebuie sa cumperi un incarcator portabil universal pentru smartphone neaparat nou, pentru a putea beneficia si de o perioada de garantie. Daca vei opta pentru unul second hand, atunci mai mult ca sigur nu vei avea perioada de garantie.

0 Shares
You May Also Like