Cum se cumpara placa de indreptat parul

0 Shares
0
0
0

Daca vreti placi de indreptat parul va recomandam sa cititi acest ghid de cumparare.

  1. Alegeti forma corecta

S-ar putea sa va ganditi ca o placa plata este simpla, buna si indreapta eficient. Cu toate acestea, marginile acestor instrumente de par pot afecta versatilitatea lor. Daca placile si marginile exterioare ale lor sunt usor rotunjite, va fi mai usor sa va tranzitionati dispozitivul de indreptare intr-un dispozitiv pentru par ondulat.

O placa plata cu marginile ascutite este mai putin adaptabila, dar va poate face parul mai drept mai repede. Spre exemplu puteti folosi o placa de indreptat parul profesionala Klaime.

  1. Luati in considerare latimea placii

Cu cat sunt mai late placile, cu atat mai repede veti putea indrepta parul. Desigur, daca planuiti sa calatoriti cu placa la voi, veti dori placi usor mai inguste, care se pot potrivi cu usurinta in geanta. Femeile cu par fin pot constata, de asemenea, ca placile late aplica prea multa caldura, daunand firului de par.

  1. Selectati placile drepte

Placile de indreptare sunt fabricate dintr-o varietate de metale si alte substante. Nu exista o alegere “potrivita” a materialului placii. In schimb, se iau in considerare nevoile parului tau:

  • Placile din titan se incalzesc rapid, aplicand temperaturi mai ridicate mai uniform. Aceste dispozitive tind sa fie mai scumpe si nu aveti nevoie de o placa de titan daca nu aveti par foarte carliontat, dur si aspru.
  • Placile ceramice imbina valoarea si eficacitatea, oferind o caldura uniforma pentru majoritatea texturilor parului. Unele produse de indreptare sunt totusi acoperite numai cu ceramica. De-a lungul timpului, ceramica se strica, lasandu-va cu o placa care distribuie caldura neuniform sau nu functioneaza deloc.
  • Placile din turmalina sunt excelente pentru parul deteriorat. Uneori numite “placi ionice”, aceste placi produc mai multi ioni negativi decat pozitivi, reducand ruperea si etansand firele de par.
  1. Ganditi-va la temperatura

Caldura ridicata inseamna o indreptare mai rapida si mai eficienta, dar nu toate tipurile de par au nevoie de cele mai fierbinti placi. Pentru a reduce vatamarea parului, luati in considerare o placa care ofera setari de caldura reglabile, apoi setati la cea mai scazuta setare de caldura care va obtine rezultatele dorite.

Placile cu costuri reduse uneori se incalzesc neuniform, ducand la o textura neuniforma si, eventual, la arderea partilor din par. Profesionistii recomanda sa cumparati un dispozitive care are senzori inteligenti, asigurand ca placa este suficient de fierbinte pentru a va modela parul fara a se supraincalzi.

  1. Cunoaste diferenta dintre pret si valoare

Este usor sa mergeti la magazin si sa cumparati primul dispozitiv de indreptare ieftin pe care il vedeti. Daca o faceti, probabil veti gasi ca faceti acelasi lucru din nou cateva luni mai tarziu. Dar parul ar putea arata mai rau decat era la  ​​ultima achizitie.

Problema cu indreptare ieftina este ca aceste produse tind sa se distruga mai repede. De asemenea, va pot afecta parul, deoarece aparatele de indreptare ieftine pot aplica inegal caldura, va distruge parul si chiar il puteti supraincalzi.

Placile profesionale ofera o valoare mai mare. Dispozitivul de indreptare va tine ani intregi si nu va trebui sa platiti bani pe tratamente scumpe pentru a remedia daunele provocate de un dispozitiv de indreptare ieftin. De-a lungul timpului, puteti chiar sa economisiti bani, deoarece nu veti mai fi nevoiti sa inlocuiti in mod constant placa de par.

0 Shares
You May Also Like