Efectele oxigenului hiperbaric

Efectele oxigenului hiperbaric

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre oxigen, cele mai multe persoane se gandesc rapid la natura, la aerul curat de afara, dar si la stimularea creierului si a circulatiei, sau la plamani sanatosi, fericire si sanatate per total.

Daca stam sa mai adaugam insa si cateva elemente in plus, precum cateva minerale si vitamine, atunci putem spune ca oxigenul inseamna tinerete.

Trebuie precizat ca oxigenul a inceput sa fie folosit in medicina pentru prima data undeva in secolul al XVI-lea, atunci cand oamenii erau tratati cu varianta hiperbarica a acestuia.

Si in prezent se foloseste foarte mult oxigen hiberbaric profesional, insa acesta este folosit acum in industria cosmetica datorita beneficiilor sale. Se spune despre oxigenul hiperbaric ca ar avea efecte spectaculoase de reintinerire.

Persoanele care au fost deja supuse tratamentelor cu oxigen hiperbaric profesional, sustin ca rezultatele au aparut inca de la prima sedinta, astfel ca pielea devine mai neteda dupa doar o singura sedinta.

Tot dupa o singura sedinta cu oxigen hiperbaric profesional se spune ca pielea devine mult mai luminoasa si mult mai elastica, iar ridurile fine dispar, in timp ce ridurile adanci si foarte adanci incep sa cedeze si ele si incep sa se relaxeze. Totodata, se spune ca dupa o singura sedinta a unui astfel de tratament, cearcanele dispar ca prin minune.

In ceea ce priveste tenul, se stie faptul ca atat femeile cat si barbatii de multe ori se confrunta cu acneea. Ei bine, pentru tenul acneic, oxigenul hiperbaric profesional este un adevarat medicament, dat fiind faptul ca acesta grabeste atat vindecarea leziunilor cat si eliminarea micilor imperfectiuni.

Un tratament cu acest oxigen este unul noninvaziv, care dupa cum se poate vedea are efecte foarte rapide si de lunga durata. Se spune ca un tratament care dureaza 5 sedinte, este capabil sa stearga aproximativ 5 ani de pe chip.

Probabil foarte multa lume nu va privi cu incredere acest tratament, pentru ca rezultatele par aproape imposibil de crezut, insa trebuie precizat captul ca un ser pe baza de minerale, antioxidanti, vitamine, acid hialuronic si multe alte ingrediente, se pulverizeaza la suprafata pielii, dupa care serul este impins foarte adanc in piele cu ajutorul unui aparat care poarta denumirea de aerograf.

Acesta si este secretul unui astfel de procedeu, pentru ca aerograful aduna oxigenul din aer pe care apoi il transforma in gaz de cea mai mare puritate. Acesta creaza o bula care apoi este difuzata in derm, alaturi de toate celelalte elemente despre care am discutat anterior.

Persoanele care isi doresc sa urmeaze un astfel de tratament trebuie sa stie ca vor simti o senzatie placuta, si nu vor simti nici un fel de durere. O sedinta din cadrul unui astfel de tratament dureaza de regula cam o ora, iar efectele vor fi din ce in ce mai spectaculoase, de la o sedinta la alta.

Asadar, persoanele care isi doresc sa aiba un chip perfect si care sa arate foarte tanar, ar fi indicat sa opteze pentru acest tratament cu oxigen hiperbaric profesional.

0 Shares
You May Also Like