Beneficiile si proprietatile pe care le are Aloe Ferox

Beneficiile si proprietatile pe care le are Aloe Ferox

0 Shares
0
0
0

Aloe ferox este diferit de aloe vera. In acest tip, aloinul amar se gaseste chiar sub primul tesut si poate fi usor separat de frunza interioara asemanatoare gelului. In aloe vera normala, aloinul se gaseste in toata frunza si este extras printr-un proces chimic.

S-a descoperit ca aloe ferox are un nivel de aloin cu 28% mai mare decat aloe vera si cu 36% mai multi aminoacizi.

La fel ca majoritatea ierburilor medicinale, aloe ferox are o serie de beneficii pentru sanatate. Numeroase studii stiintifice asupra gelului de aloe demonstreaza proprietatile sale analgezice, antiinflamatorii, capacitatea de vindecare a ranilor, modularea imunitatii si efectul anti-tumoral, precum si proprietatile antivirale, antibacteriene, antifungice si antivirale. Sucul sau scade colesterolul si trigliceridele, ceea ce duce la efecte antidiabetice importante.

Alcalinitate

Un corp cu un pH acid este un teren de reproducere pentru boli. Este o atmosfera in care boala prospera. Iti poti mentine corpul echilibrat consumand alimente si bauturi alcaline, cum ar fi sucul de aloe ferox.

Cresterea imunitatii

Sucul de aloe ferox cuprinde o lista de vitamine si minerale importante, inclusiv vitamina C, precum si calciu si sodiu. Astfel, acest suc face minuni pentru sistemul imunitar. In plus, exista fitonutrienti si alti antioxidanti care pot oferi sprijin impotriva agentilor patogeni si a bolilor cronice.

Imbunatatirea sanatatii orale

Sucul de aloe ferox este suficient de puternic pentru a ucide bacteriile gasite in cavitatea bucala care pot genera boli ale gingiilor. Aloe ferox este popular si pentru proprietatile sale calmante – si este cunoscut pentru efectul de a vindeca ulceratiile bucale si sangerarea gingiilor intr-un interval de timp scurt.

Mentine greutatea sub control

Persoanele obeze pot slabi mai usor cu ajutorul sucului sau gelului de aloe ferox. Nu contine calorii si grasimi. In plus, poate deveni o sursa pentru a obtine o multime de nutrienti. In majoritatea cazurilor, deficienta de vitamine si minerale contribuie la diverse probleme de sanatate, inclusiv cresterea in greutate. Un pahar de suc de aloe ferox poate ajuta la inlocuirea nutrientilor pierduti.

Controlul nivelului de colesterol

Sucul de aloe ferox poate controla o productie in exces de colesterol. Nivelurile ridicate de LDL sunt o cauza principala a problemelor cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea. Fara indoiala, alegerile alimentare necorespunzatoare cresc productia de colesterol in corpul tau. Aceasta acumulare de colesterol din arterele tale impiedica curgerea corecta a sangelui punand multa presiune asupra inimii.

Detoxifiere

Aloe ferox are un efect puternic de detoxifiere, indiferent daca este aplicat topic sau intern. Expertii sunt de parere ca consistenta vascoasa a sucului de aloe este responsabila de acest efect benefic. Vascozitatea determina eliminarea toxinelor din colon.

Peristaltism mai bun

Aloe ferox a fost mult timp o metoda traditionala si principala de ameliorare a constipatiei. Deoarece are un efect laxativ puternic asupra sistemului digestiv,  aloe ferox poate fi un remediu foarte bun in acest sens.

Efect hidratant

Aloe ferox are o putere de hidratare legendara, ceea ce o face un remediu natural pentru arsurile solare, piele uscata sau chiar arsuri grave. Aceste efecte se resimt si in interiorul corpului atunci cand este administrata intern. Aloe ferox furnizeaza nutrienti importanti celulelor.

0 Shares
You May Also Like