Aplicarea tatuajelor pe unghii

Aplicarea tatuajelor pe unghii

0 Shares
0
0
0

Fiecare femeie care pune mare pret pe imaginea ei, va trece mereu pe la salon pentru a obtine o manichiura perfecta, iar in acest sens pot opta pentru aplicarea unui tatuaj apa unghii 3D.

In mod evident, cele mai bune manichiuriste pot aplica fara probleme un tatuaj apa unghii 3D, iar aceste tatuaje sunt la moda si sunt foarte apreciate de catre doamne si domnisoare.  De mentionat este faptul ca un astfel de tatuaj reuseste de fiecare data sa atraga atat curiozitatea cat si privirea celorlalte femei, dar si a barbatilor din jur.

Exista insa si femei pentru care timpul este o problema, si care aleg sa isi faca acasa unghiile cu oja semipermanenta dar si cu gel. Pentru a obtine o manichiura deosebita, isi vor indrepta atentia sore tatuaje apa unghii 3D.

Aplicarea acestora nu este cu siguranta o misiune dificila, dar trebuie ca doamnele si domnisoarele sa urmeze cu sfintenie unii pasi, iar acest articol va aruce la cunostinta care sunt cativa dintre acestia.

  1. Degreseati, piliti luciul unghiei, curatati unghia cu o pila, folositi un bleaner si o periuta de praf de unghii. Ulterior, aplicati primer pentru a obtine unghii perfecte.
  2. De fiecare data cand alegeti sa aplicati pe cont propriu tatuajele 3D apa pentru unghii, este foarte important sa incepeti cu un strat de baza, inainte sa aplicati oja semipermanenta de unghii, in culoarea preferata. Daca veti respecta acest pas, veti preveni desprinderea culorii unghiei.
  3. In pasul cu numarul 3, trebuie sa aplicati unul sau doua straturi de oja semipermanenta, fie neagra, fie in culoarea preferata. Folositi un betisor de portocal pentru orice oja semipermanenta uv, care se scurge in lateral. Apoi, aveti nevoie de lampa un de unghii, pe care sa o folositi timp de 3 minute, iar ulterior degresati.
  4. In ceea ce priveste acest pas, este foarte important sa pregatiti tatuajul manichiurii inainte de a-l aplica. Deci, daca este cazul, indepartati folia transparenta.
  5. Imersati tatuajul de macnichiura gel un, intr-un vas de plastic (bol de preferat) cu apa. apoi, lasati timp de 20 de secunde tatuajul in apa.
  6. Odata ce ati ajuns si la acest punct, trebuie sa scoateti din apa tatuajul de manichiura, si cu ajutorul unei pensete trebuie sa miscati modelul pe folia de suport. In cazul in care tatuajul se misca, atunci poate fi aplicat pe unghii, pentru ca este bine pregatit.
  7. In acest punct, se desprinde modelul de tatuaj de manichiura, si urmeaza sa fie aplicat pe unghie. Daca tatuajul nu este corect aplicat, acesta se poate muta in pozitia corecta. Cand tatuajul este aplicat, se poate incepe aplicarea urmatorului tatuaj, pe urmatoarea unghie.
  8. Dupa ce sunt aplicate tatuajele, se apasa me mijlocul acestora pentru a indeparta aerul si orice urma de apa. Apoi, se lasa doua minute sa se usuce.
  9. Acesta este ultimul pas in ceea ce priveste aplicarea tatuajelor pentru unghii. Dupa ce toti pasii mentionati anterior sunt pusi in aplicare, la ultimul pas, se aplica un lucriu profesional pentru unghii.

Asadar, acestia sunt in mare parte cei mai importanti pasi de luat in considerare in momentul in care vine vorba despre aplicarea tatuajelor 3d pe unghiile cu oja semipermanenta sau pe unghiile cu gel.

Dupa cum se poate vedea, este o sarcina nu tocmai greu de efectuat, iar femeile care au putina indemanare si care au rabdare, in mod evident vor reusi sa obtina o manichiura cu adevarat perfecta. In plus, vor avea si satisfactia de a putea sa isi faca manichiura pe cont propriu, acasa, in functie de culorile preferate, si isi vor aplica tatuajele potrivite pentru manichiura perfecta.

0 Shares
1 comment
  1. Interesant articol. Nu stiam cum se fac aceste tatuaje pe unghii. Am vazut la multe doamne si domnisoare dar, spre rusinea mea nu stiam cum se fac…

Comments are closed.

You May Also Like