Detalii cu privire la tratamentul de mezoterapie profesionala

Detalii cu privire la tratamentul de mezoterapie profesionala

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane au auzit discutandu-se despre mezoterapie profesionala, insa cu siguranta nu toata lumea are cunostinte despre ce este si cum se realizeaza acest tratament.

In continuarea acestui articol vom vedea care sunt cele mai mari curiozitati ale oamenilor cu privire la acest procedeu.

  1. Ce este mezoterapia?

Mezoterapia este o ramura medicala care se realizeaza strict ptin injectarea unor cantitati minime din anumite extracte naturale, vitamine, agenti homeopatici si medicamente in piele.

Aceasta procedura vine cu o multime de beneficii, iar aici putem aminti: eliminarea celulitei, scaderea in greutate, efectele impotriva imbatranirii care apar la nivelul pielii si efectle de intinerire la nivelul zonelor expuse la lumina solara odata cu trecerea timpului, cum ar fi mainile si decolteul.

  1. Ce aspecte inestetice se pot trata cu ajutorul mezoterapiei?

Chiar daca mezoterapia este folosita pentru tratarea unui spectru extrem de larg de afectiuni medicale, trebuie mentionat si ca aceasta procedura este utila si ca procedura estetica, dat fiinf faptul ca ajuta la imbunatatirea tenului dupa acnee, ajuta la eliminarea celulitei si a vergeturilor, la eliminarea cicatricilor si a riduri. Mai mult decat atat, mezoterapia profesionala poate fi utilizata si cu scopul de a remodela corpul prin reducerea grasimii din anumite zone.

  1. Cum promoveaza mezoterapia scaderea in greutate si cum elimina aceasta grasimea din anumite zone corporale?

Anumite formule folosite in procesul de mezoterapie impiedica celulele sa stranga grasime, in timp ce lipidele care sunt deja acumulate sunt lizate si eliminate. Eliminarea anumitor zone grasoase (barbie dubla, colacei/grasime abdominala) se poate realiza cu succes prin mezoterapie.

  1. De ce este mai utila procedura de mezoterapie decat alte tehnici chirurgicale precum liposuctia?

Mai intai de toate trebuie sa spunem ca liposictua nu trateaza celulita; ci dimpotriva aceasta procedura in cele mai multe cazuri duce la un aspect mult mai pronuntat al celulitei. Mezoterapia in schimb este cea care trateaza celulita in mod direct, favorizeaza intinerirea pielii, favorizeaza netezirea acesteia si ajuta extrem de mult la reducerea grasimii din zonele tinta.

Depozitele de grasime sunt eliminate din organism in urma procedeului de mezoterapie profesionala, si nu reapar in alte zone ale corpului, asa cum se intampla de cele mai multe ori dupa liposuctie. Mezoterapia nu necesita spitalizare precum liposuctia, si nici anestezie generala sau repaus prelugit la pat.

  1. Care sunt beneficiile mezoterapiei si cat de benefica este aceasta impotriva imbatranirii?

Injectiile cu vitamine subdermice intineresc considerabil toate celulele pielii, facandu-le mult mai active, iar in acest fel stimuleaza producerea de colagen si elastina.

Tratamentele antiimbatranire pot fi incepute chiar si de la varsta de 25 de ani pentru impiedicarea aparitiei ridurilor. Tratamentele fetei, gatului, bratelor si manilor ar fi indicat sa fie urmate de cateva ori pe an.

Ei bine, dupa cum se poate observa, mezoterapia este atat de importanta si datorita faptului ca poate ajuta chipul sa para mult mai tanar, dar si pentru ca ajuta la eliminarea depozitelor de grasime, la eliminarea celulitei si a vergeturilor.

Tinand cont de toate aceste aspecte, este firesc ca oamenii sa isi doreasca sa afle cat mai multe informatii despre mezoterapie.

0 Shares
You May Also Like