Unde poate fi utilizata cu succes mezoterapia?

Unde poate fi utilizata cu succes mezoterapia?

0 Shares
0
0
0

Pentru ca sunt multe firme care pun anunturi in care vand aparat mezoterapie probabil ca va intrebati cand si unde avem nevoie de astfel de aparate. In cazul acesta, am facut articolul de mai jos in care va explicam care sunt unele dintre cele mai importante aplicatii ale mezoterapiei. Vom incepe articolul cu o recomandare importanta.

Tineti cont de faptul ca mezoterapia este o practica medicala pentru care este foarte posibil sa fie necesar sa faceti analize. Pentru ca totul sa decurga corect si fara riscuri va recomandam sa faceti toate analizele solicitate de catre specialisti pentru e evita eventualele probleme ce pot aparea in timpul tratamentului.

Definitia consumatorului:

Mezoterapia este un tratament medical care consta in administrarea de medicamente care sa se inflitreze prin piele si micro-injectii ale pielii. La baza acestei practici sta o tehnica mai veche, folosita in trecut, numita Rattache.

Ea a aparut in Franta in 1952. Dr. Michel Pistor, care a inventat-o, a adus pentru prima data ideea de de a introduce sub piele mici pungi de medicament care sa se absoarba spre zonele in care era nevoie de ele. Aceasta procedura are loc cu leziuni minime si se face pentru a evita de cele mai multe ori alte proceduri mult mai invazive si mai dureroase.

Tratamentul cu mezoterapie este o procedura cosmetica, care este utilizata in mod obisnuit in America Latina si care a crescut in Statele Unite, potrivit Institutului National de Sanatate. Mezoterapia se administreaza prin mai multe injectii care contin un amestec de medicamente, minerale si vitamine. Aplicatiile cosmetice promovate includ eliminarea excesului de grasimi si a celulitei.

Unele zone tratate frecvent includ bratele superioare, coapsele, abdomenul si fesele. Mezoterapia urmareste, de asemenea, restabilirea fetei si a gatului la un aspect mai tineresc. Efectele secundare legate de mezoterapia sunt in general considerate ca avand un efect minim.

Durere si arsuri

Injectiile utilizate in mezoterapie pot provoca o anumita iritatie a pielii. Un anestezic local poate fi aplicat inainte de tratament pentru a asigura un disconfort minim. S-ar putea sa apara o senzatie usoara de arsura dupa injectare, deoarece proprietatile terapeutice intra in organism. Acest sentiment este de obicei trecator. Orice durere reziduala dispare de obicei in decurs de o zi sau doua.

Umflarea si tumefierea

Potrivit onlinesurgey.com, efectele secundare ale mezoterapiei sunt, in general, usoare. Reactia cea mai frecventa este vanataie sau umflaturi la locurile de injectare. Se pot forma si mici proeminente. Aceste iritatii sunt de obicei limitate la doua saptamani.

Pentru a accelera rata de vindecare, un supliment homeopatic numit arnica (utilizat in special pentru a trata vanatai) poate fi aplicat local sau administrat oral. Unii pacienti prezinta o mancarime minora care dureaza de la cateva ore pana la cateva zile dupa terminarea tratamentului.

Diverse efecte secundare

Alte reactii adverse legate de mezoterapie includ zone temporare de amorteala si decolorare a pielii. Unii pacienti se invinetesc sau au mici umflaturi (umflarea localizata umpluta cu sange). Unii pacienti au cicatrici la locul injectarii. In cazul putin probabil ca dispozitivul de injectie nu a fost complet sterilizat, poate aparea o infectie potential grava.

0 Shares
You May Also Like