Care sunt cele mai importante probleme ale masinilor Audi?

Care sunt cele mai importante probleme ale masinilor Audi?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, Audi este unul dintre cei mai renumiti producatori de masini de lux de pe piata, iar foarte multi dintre cei care isi doresc un autoturism (fie el nou sau second hand), isi doresc unul de la Audi.

Avantajele cele mai importante ale masinilor acestui brand de top de pe piata auto le stim cu totii, asa ca nu vom mai intra in detaiii. Ceea ce foarte multa lume nu stie insa, este faptul ca masinile Audi au unele probleme care nu fac cinste brandului.

In randurile urmatoare va prezentam cateva dintre acestea, pentru a stii la ce sa va asteptati daca alegeti sa cumparati un autoturism al acestui brand de pe piata auto.

  1. Defectiunea componentelor electrice

Indiferent de ce model alegeti sa conduceti in aceste zile, are mai multe componente electrice ca niciodata, iar unele masini de la Audi ajung in servide-urile auto cu tot felul de probleme electrice. Au existat cazuri in care soferii au fost nevoiti sa-si aduca Audi-ul in service pentru probleme de afisare digitala, lumini intermitente defecte si lampi de semnalizare care se sting prematur. Vestea buna insa este ca service-urile dispun de echipamentul de diagnosticare pentru a remedia problema electrica, ceea ce inseamna ca o pot repara rapid si usor de cele mai multe ori.

  1. Defectiunea componentei de aprindere

O alta problema comuna la unele automobile Audi este bobina de aprindere sau bujiile. De fapt, vedem o eroare a bobinei mai mult decat orice alta problema a masinilor Audi. Daca motorul dvs. nu functioneaza gresit, ar putea fi bobina de aprindere sau bujii. In orice caz, nu renuntati la reparatie. Reparatiile timpurii va economisesc bani, si dupa cum bine stim cu totii, masinile Audi sunt scumpe la intretinere.

  1. Defectiunea componentelor de evacuare

Inlocuirea bobinei de aprindere sau a bujiei nu este la fel de scumpa ca inlocuirea convertizorului catalitic si, de asemenea, aceasta poate fi una dintre problemele comune ale Audi. Nu se va inlocui convertorul catalitic fara a determina cauza care stau la baza defalcarii acestuia. In unele cazuri, acumularea de carbon poate deteriora convertorul catalitic si sistemul de recirculare a gazelor de esapament, astfel incat se va stabili de ce se acumuleaza carbon.

  1. Scurgeri de ulei

In cele din urma, multe dintre masinile Audi se pot confrunta cu scurgeri de ulei. In cele mai multe cazuri, uleiul se scurge de la garnitura capacului valvei sau de la intinzatorul arborelui cu came. Din fericire, ambele parti sunt inlocuibile, ceea ce inseamna ca se poate opri scurgerea.

  1. Turbo defect

Exista situatii in care masinile Audi se confrunta cu probleme precum defectarea turbosuflantei. Aceasta se poate defecta in primul rand din cauza unei ungeri deficitare. Este posibil ca infiltrarea murdariei in ulei sa provoace de-asemenea defectarea turbosuflantei, care poate fi provocata si de utilizarea unui ulei de motor de calitate proasta, care produce calamina.

Pana la urma, conteaza mai putin faptul ca turbosuflanta s-a defectat, si conteaza mai mult solutia pentru remedierea problemei. Multi proprietari de autoturisme cauta turbosuflante second hand 2020 la preturi atractive, pentru remedierea problemei.

Altii in schimb, aleg sa caute specialisti in reconditionare turbosuflante, pentru a le reconditiona turbosuflanta. Cert insa este faptul ca, indiferent ca se opteaza pentru reconditionare turbosuflanta sau inlocuire turbosuflanta cu una second hand, paguba va fi destul de mare pentru proprietarul masinii.

Cu atat mai grava va fi situatia, daca modelul detinut este unul de lux, cum ar fi audi A7. Pentru modele precum A3 in schimb, costurile intretinerile sunt mult mai mici, iar acesta este doar un exemplu.

0 Shares
You May Also Like