Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini

0 Shares
0
0
0

Un moment comun in care foarte multe persoane aleg sa inchirieze o masina este cel in care se muta. In acest sens trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte.

Clasa permisului de conducere: Daca va faceti curaj sa alegeti o autoutilitara mai mare, retineti clasa de permis de conducere necesara. Furgonetele sub 3,5 t pot fi conduse de detinatorii permisului de conducere din categoria B. Pentru dube cu o greutate de peste 3,5 tone, trebuie sa aveti un permis pentru C1 sau C.

Acelasi lucru este valabil si pentru achizitiile mari de mobila: transportati-va mobilul nou  in mod confortabil intr-o autoutilitara inchiriata. Tarifele de inchiriere sunt uneori mai mici decat costurile de livrare.

Cand inchiriati o autoutilitara, respectati intotdeauna varsta minima, experienta de conducere necesara, categoria de masini pentru care aveti autorizatie si clasa de permis de conducere necesara!

Inchirierea de camioane sau camionete mici pentru transportul de marfuri sau materiale este o solutie comuna in randul profesionistilor. O masina de inchiriat este perfecta pentru a-ti face treaba fara a fi necesar sa investesti intr-un vehicul pe care trebuie sa il folosesti doar ocazional pentru anumite sarcini. Puteti cauta si in oferta de inchirieri masini Cluj, masina potrivita.

De asemenea, pentru calatorii de afaceri, o masina de inchiriat este ideala. Va ajuta sa ajungeti la intalniri confortabil si punctual si sa faceti o impresie buna atunci cand veniti la intalnirea de afaceri cu o masina curata si noua dintr-o clasa de lux.

Daca aveti nevoie de o masina de inchiriat din motive de afaceri, puteti incerca sa negociati cu compania de inchirieri auto , poate chiar obtineti o reducere din partea companiei sau o oferta adaptata pentru firma pe care o reprezentati.

De foarte multe ori vreti sa simtiti ca conduceti o masina sport cum ar fi un Lamborghini, Ferrari sau Porsche , dar, din pacate, nu aveti suficienti bani pentru a cumpara o astfel de masina de lux (sau pentru a plati costurile de asigurare si intretinere).

Va puteti indeplini visurile scumpe pentru o fractiune din pret: inchiriati o masina de lux de la companii specializate sau companii de inchiriere de masini premium care ofera si masini de lux si puteti testa cum este sa fiti la volanul unei masini cu multi cai putere.

Exista, de asemenea, optiuni mai ieftine care sa va faca sa va simtiti ca o vedeta timp de cateva zile, multe companii au masini de calitate in flota lor, precum convertibile, Bentley, Mercedes Clasa S; SUV-uri precum Audi Q3, Q5 si Q7 si ravnitele modele electrice precum Tesla.

Pentru masinile de lux, companiile de inchirieri auto garanteaza intotdeauna ca veti obtine modelul ales la rezervare.

Atunci cand alegeti o masina standard, daca aceasta nu mai este disponibila va fi inlocuita cu una din aceeasi clasa, cu aprobarea persoanei care inchiriaza.

Puteti solicita inchirierea masinii specificand clar modelul. Adesea, angajatii companiei rezerva masina dorite, dar unele companii de inchiriere de masini va permit sa alegeti un model de masina specific numai contra cost. Totul depinde de firma la care apeleati.

0 Shares
You May Also Like