Rubber Base Clear – Rezultate profesionale de lungă durată 

Rubber Base Clear – Rezultate profesionale de lungă durată 

0 Shares
0
0
0

Problemele de aderență sunt probleme enervante cu care designerii de unghii se luptă în fiecare zi. Nu contează dacă lucrezi cu geluri UV sau acrilice. Dar, poate că vrei doar să oferi clientelor tale o manichiură durabilă cu oja semipermanentă, gel de construcție, AcryGel etc. și să câștigi astfel, reputație.

Este important ca munca ta să dureze pe unghiile clientelor tale și să nu se dezlipească după câteva zile. Rubber Base Clear poate face mai mult decât orice bază convențională.

Baza de cauciuc este mai stabilă și mai robustă și, datorită consistenței sale ca de cauciuc, se poate adapta perfect la unghia naturală, chiar dacă există umflături și denivelări pe suprafața unghiei.

Gelurile de bază din cauciuc sunt disponibile și în mai multe nuanțe, astfel încât să le poți folosi pentru a ascunde zonele inestetice, cum ar fi decolorarea plăcii unghiei.

Rubber Base Clear – Rezultate de lungă durată

Cu Rubber Base Clear, umflăturile sunt acum un lucru de domeniul trecutului. Datorită lacurilor cu gel, fetele se pot bucura de o acoperire colorantă de lungă durată timp de 2-3 săptămâni și nu trebuie să-și facă manichiura la fiecare 3 zile, pierzându-și timpul prețios.

Dar este suficient un singur lac de gel pentru a atinge o astfel de performanță de lungă durată? Nu chiar. Pentru a obține un rezultat durabil, ai nevoie de Rubber Base Clear. Baza pentru oja semipermanentă, gel de construcție, AcryGel etc. este un produs care joacă rolul unui strat de aderență între stratul artificial și placa unghiei.

Este necesar să utilizezi baza atunci când lucrezi cu oja semipermanentă, gel de construcție, AcryGel etc.

Stratul de bază este destinat în primul rând să asigure o aderență sigură între unghia naturală și produsul de acoperire. În afară de aceasta, baza îndeplinește mai multe funcții importante: protejează placa unghiei de pigmenții coloranți, aliniază placa unghiei, ascunzând astfel defectele și imperfecțiunile, întărește placa unghiei.

Datorită bazei, proprietarele de unghii subțiri și fragile pot purta unghii artificiale timp de 2-3 săptămâni. Cu ajutorul bazei, poți face extensia unghiei, de exemplu, cu colțuri.

Rubber Base Clear – Avantaje

Dacă decizi să-ți acoperi unghiile cu oja semipermanentă, gel de construcție, AcryGel etc. și acestea au un aspect crăpat și nu sunt foarte puternice, atunci este posibil să utilizezi Rubber Base Clear.

Nu este necesar să efectuezi extensia unghiilor, deoarece, stratul de bază de sub lacul de gel ajută pur și simplu la întărirea plăcii unghiei.

Pentru nivelarea suprafeței, trebuie să aplici un strat de bază mai dens, decât atunci când efectuezi o manichiură simplă.

După aplicarea stratului de bază, se aplică oja semipermanentă, gel de construcție, AcryGel etc., iar stratul superior este fixat cu un top. Aceste acțiuni vor face unghiile mai puternice și vor ascunde defectele nedorite.

Manichiura efectuată conform acestui algoritm este destul de persistentă și durează 2-3 săptămâni. În ciuda faptului că majoritatea doamnelor preferă să aibă grijă de unghii acasă, manichiura și pedichiura perfectă pot fi făcute doar de un specialist calificat care lucrează în salon.

De ce rezultatul muncii maestrului este mult mai bun și mai frumos? În primul rând, maestrul are experiență și abilități relevante, iar în al doilea rând, saloanele folosesc produse cosmetice profesionale pentru unghii. Dacă ești un profesionist în arta unghiilor, atunci cu siguranță ai nevoie de Rubber Base Clear.

0 Shares
You May Also Like