De unde poti cumpără pin și molid artificial?

De unde poti cumpără pin și molid artificial?

0 Shares
0
0
0

Cea mai bună ofertă pentru iubitorii de sărbători albe este pinul cu aspect natural acoperit cu zăpadă și este unul dintre cele mai bune modele pe care îl găsești pe BraziCraciun.net. Acest model se bucură de o popularitate de neegalat de mulți ani.

Ramurile albe sunt ușor decolorate, făcându-le să pară alb pur. Arborele select se termină cu o tentă de sidef alb-argintiu. Inspirația pentru acest model vine de la pinul scoţian, unul dintre cei mai populari trei brazi pentru decorațiunile de Crăciun.

Bradul artificial de Crăciun are ace lungi în nuanța verde închis. Capetele unora dintre ramuri sunt realizate cu ace argintii, imitând înghețul. Câteva zeci de conuri de pin reale (numărul exact depinde de mărime) au fost atent selectate și plasate pe suprafața întregului brad.

Pinul alb artificial de înaltă calitate se distinge prin numărul de capete. În timp ce brazii de Crăciun artificiali modele standard de 150 cm au aproximativ 250-300 de vârfuri, modelul acoperit cu zăpadă în această dimensiune are peste 350.

Brad artificial de Crăciun – Pin alb

Pinul alb ca zăpada este proiectat astfel încât să poată fi instalat în doar un minut. Când îmbini toate piesele, este suficient să împarți ramurile în direcția preferată. Aspectul final al bradului depinde de preferința ta. Poate fi bogat sau cu spațiu pentru decorațiuni superbe de Crăciun. Alegerea este în totalitate a ta.

Pinul artificial acoperit cu zăpadă este disponibil într-o versiune subțire și în cinci dimensiuni (120, 150, 180, 220, 250) pentru a se potrivi în orice cameră. Bradul artificial are decorațiuni de Crăciun sub formă de conuri naturale de diferite dimensiuni și altele perlate care strălucesc în lumina beculețelor de Crăciun.

Lungimea vârfului bradului este de aproximativ 20 cm. Fiecare brad artificial de Crăciun de pe BraziCraciun.net este echipat cu un suport metalic care menține arborele stabil. Standul este pliabil și ușor de asamblat.

Brad artificial de Crăciun – Molid

Bradul artificial de Crăciun îți oferă posibilitatea de a seta ramurile după propriul gust. Prin urmare, aspectul final al molidului va reflecta întotdeauna gustul proprietarului său. Bradul de Crăciun poate fi mare sau subțire, ornamentat sau doar decorat simbolic.

Molidul viu este renumit pentru aroma sa puternică și, dar din păcate, nu este preferat de multă lume datorită pierderii rapide a acelor. Bradul artificial de pe BraziCraciun.net rezolvă această problemă. Decorațiunea de Crăciun imită perfect un molid și își păstrează aspectul frumos mult timp.

Molidul artificial este un decor unic de Crăciun, luxuriant, care creează o atmosferă magică în literalmente orice loc: acasă, la birou, într-un restaurant sau într-un magazin sau hotel. Poate fi recunoscut prin acele sale groase scurte. Doar cel mai mic model de 150 cm are aproximativ 400 de elemente asamblate manual, aproape dublu față de numărul popular de brazi artificiali de Crăciun de uz general.

În proiectarea molidului artificial exemplar, se mizează pe minimalism. Bradul luxuriant verde închis este creat din câteva sute de piese atent selectate, care crează fundalul perfect pentru decoruri unice în fiecare culoare. Pandantivele, globurile de Crăciun, luminile LED sunt completarea perfectă a acestui brad artificial de Crăciun.

0 Shares
You May Also Like