Cum te poti relaxa mai usor utilizand uleiurile esentiale si diverse alte tehnici?

0 Shares
0
0
0

Termenul Wellness este adesea asociat cu activitati de relaxare si pentru multi reprezinta o extensie a conceptului de fitness, deoarece se refera la bunastarea persoanei plasate in centrul atentiei.

Activitatile sportive, tratamentele corporale, practicile de regenerare, precum si antrenamentul mental combinat cu o dieta corecta favorizeaza o stare de bine si echilibru psiho-fizic. 

Apa care se regenereaza: indepartati orice oboseala si semne de stres cu un dus tropical sau cu o ploaie fina si delicata/ Jocuri sugestive de apa, culori si arome care, alternativ, rasfata, tonifiaza si confera o noua vitalitate! Poti pune in aceasta apa uleiuri esentiale de la DoTerra asa cum sunt cele de pe site-ul Diana Gubas. Cu ajutorul acestora vei reusi sa te relaxezi si sa te incarci cu energie pozitiva, dar si sa faci fata tututor problemelor care apar, mai usor.

Ce este mai placut decat un dus pentru a scapa de oboseala si pentru a recastiga tonusul si vigoarea pentru a incepe cu piciorul drept? Si daca aromele, luminile si schimbarile de temperatura sunt asociate cu jeturile de apa, dusul devine ceva mai mult, pentru a oferi o bunastare totala si completa. Alegerea unui dus emotional este ca si cum ai alege o calatorie de vis … a vedea culori noi care alterneaza si sunt insotite de parfumuri tropicale invaluitoare sau arome benefice alpine, in timp ce diferite tipuri de jeturi ajung pe piele mai intense, cum ar fi cele de ploaie sau altele mai delicate, cum ar fi cele de ceata.

Este eficient pentru:

  • Racirea completa a corpului.
  • Intarirea pielii.
  • Curatarea corpului.
  • Indepartarea oboselii, favorizand un efect tonifiant asupra corpului.
  • Evitarea posibilul disconfort post-sauna.
  • Imbunatatirea recuperarii functiilor circulatorii periferice.
  • Stimularea apararii naturale a organismului.

Daca, pe de alta parte, alegeti sa faceti un dus dupa ce ati stat in soare, veti incepe intotdeauna cu apa usor rece pentru a opri transpiratia, evitand pierderea de lichide suplimentare si creand un un echilibru al functiilor corpului. Modul corect de a face un dus rece este sa incepeti cu racirea din cea mai indepartata parte a inimii, prin urmare, respectati ordinea incepand cu piciorului drept, piciorul stang, bratul drept, bratul stang, spate, abdomenul si in cele din urma capul. Exista o conceptie gresita obisnuita ca frigul este rau pentru tine si ca numai caldura este buna pentru tine. In procesele de stimulare a corpului, cum ar fi baile de caldura, daca nu se produce un stimul important, mecanismele de reactie pentru recuperarea sanatatii nu sunt favorizate. Asezati-va pe un sezlong  invelit intr-un halat de baie uscat si asteptati ca corpul sa se incalzeasca din nou. Puteti utiliza si uleiuri esentiale care sa ajute la incalzire cum sunt cele de ardei sau cele in combinatii de plante, asa cum sunt cuisoarele in combinatie cu scortisoara.

0 Shares
You May Also Like