Review LG G5 un telefon atipic

Review LG G5 un telefon atipic

0 Shares
0
0
0

Review LG G5 un telefon atipic
Pe 24 Februarie a fost prezentat noul telefon al firmei LG cu numai cateva ore inainte de a se lansa modelele Samsung Galaxy S7 si Edge.

La noi in tara, modelele Samsung sunt primele dintre toate dispozitivele lansate la Mobile World Congress si la scurt timp a aparut si noul LG G5 in versiune demo. Lansarea sa oficiala a avut loc in zilele urmatoare. Datorita variantei demo telefonul a fost testat pe indelete si cu ajutorul unor programe au fost descoperite toate secretele acestuia.

Review-ul provine de la un service gsm de unde  puteti cumpara telefoane moderne la preturi foarte accesibile.

LG G5 e primul dispozitiv modular care a fost creat in serie care iese din toate tiparele modelelor anterioare si care este diferit de toate celelalte modele lansate in anul 2016.

Firma LG a ascultat de parerile primite de la clienti si au facut un telefon cu carcasa metaliztaa pastrand in continuare sloturile micro SD si oferind acces la baterie. Accesul la baterie se face prin partea de jos a dispozitivului si au introdus si un senzor de amprenta ce scartaie la apasare si care a fost influentat de Nexus 5X.

[adsenseyu1]

Butoaiele pentru volum de pe spate s-au mutat pe lateral iar ecranul e curbat in zona de pe marginea de sus. Nu s-a determiant de ce s-a recurs la aceasta solutie, probabil doar au vrut sa arate ca pot si ei sa faca telefoane care au ecrane curbate tehnic si pentru a intra in categoria high in ceea ce priveste designul.

Accesul la baterie are loc similar ca si la camerele foto. In momentul in care se deschide capacul cade bateria. Acelasi sistem apare si la Samsung Galaxy Zoom.

Partea inferioara a telefonului pe care se conecteaza bateria se poate inlocui cu alte module care nu sunt comercializate la pachet cu telefonul. LG CAM Lus ofera si o baterie externa pe spatele dispozitivului de 1200 mAh dar si un controler mai simplu pentru persoanele care vor sa faca proze profesioniste si care regleaza mult mai simplu expunerea si ceilalti parametrii.

Un alt accesoriu pentru LG este un amplificator de suntet Bag & Olufsens care se poate conecta si la un convertor analogic sau digital de 32 biti.

[adsenseyu1]

Procesorul este Snapdragon 820 si face parte din aceeasi generatie ca si cel de la HTC 10 sau de la Samsung Galaxy S7 care sunt comercializate acum.

Pe spate telefonul are doua camere una principala care are 16 MPx si alta de 8 MPx cu un unghi wide care are 135 de grade si nu distorsioneaza pozele fiind similara cu camera GPro. Camera frontala e de 16 MPx.

Telefonul e compatibil si cu viitorul standard 4G care va oferi si viteze de descarcare de minim 600 MB/s . Noul telefon are functia Always On. Aceasta mentine o parte din ecran mereu aprinsa si consuma 0,8 rocente din capacitatea pe care o are bateria pe ora. Telefonul e disponibil in mai multe culori: argintiu, verde, auriu si roz.

Avem si un conector USB la care pot sa fie conectati ochelarii LG 360 VR.

0 Shares
You May Also Like