Inelul - bijuteria care aduce atatea emotii

Inelul – bijuteria care aduce atatea emotii

0 Shares
0
0
0

Inelul - bijuteria care aduce atatea emotiiNimeni nu stie cat de cat de emotionant este acel moment al cererii in casatorie, cate sentimente si ganduri iti trec prin minte atunci cand el se pune in genunchi si pune marea intrebare, pana ce nu trece prin aceasta experienta.

Insa, trebuie sa stim ca nu doar acel moment reprezinta o situatie plina de emotii, ci si alegerea inelului de logodna si mai apoi cautarea superbului inel verigheta din argint.

Alegerea inelului cu care urmeaza sa o ceri poate fi pentru multi barbati o decizie exprem de grea. In timp ce se concentreaza pe inelul de logodna, multi uita si cat de importanta va fi decizia de a alege si verighetele.

[adsenseyu1]

Oricare ar fi scopul acelui inel, sa alegi unul pe gustul si marimea ei poate fi destul de complicat, insa exista cateva sfaturi care te pot ajuta sa alegi inelul de logodna, sau verigheta de argint.

Mai intai stabileste ce fel de tip de material ii place si bugetul pe care urmeaza sa il aloci pentru aceasta surpriza. Daca este o fana a aurului, nu vei opta nicidecum pentru un inel de argint, sau invers.

Apoi vei alege in functie de stilul ei. Daca este o persoana careia ii plac bijuterile sclipitoare si mari, atunci cu siguranta vei alege un inel cu o piatra mare, poate chiar cu un diamant. Pentru persoanele care iubesc bijuteriile insa, daca este o persoana mai discreta, vei alege un inel simplu.

[adsenseyu1]

La fel se intampla si cu verighetele, le veti alege in functie de gusturile voastre, iar un inel verigheta din argint sau aur va fi o alegere facuta de amandoi. Daca vei dori sa alegi un inel sau o verigheta mai speciala si mai diferita de cele cu care suntem obisnuiti, poti opta pentru bijuterii unicat, lucrate manual, deoarece sunt intr-adevar speciale.

Poate pentru unii, cel mai dificil aspect este dimensiunea inelului. Poate fi destul de greu si complicat sa isi dea seama care este marimea potrivita, insa pana la urma totul poate fi extrem de simplu, cu un mic truc.

Un inel din cutia ei cu bijuterii, despre care stii ca ii este bun, poate fi o solutie salvatoare. Fara ca ea sa il vada, il poti lua, iar dimensiunile pentru inelul de logodna sa coincida cu inelul “imprumutat”.

Faptul ca vrei sa faci acest pas important inseamna ca vrei sa iti petreci restul vietii alaturi de aceasta persoana, inseamna ca o cunosti foarte bine. Asadar, alegerea inelului de logodna, sau cautarea unui inel verigheta din argint, pot fi niste lucruri usor de facut din moment ce fiecare il cunoaste pe celalalt.

0 Shares
You May Also Like