5 motive sa practici sporturi in aer liber in Bucuresti

5 motive sa practici sporturi in aer liber in Bucuresti

0 Shares
0
0
0

5 motive sa practici sporturi in aer liber in Bucuresti
Sa locuiesti in Bucuresti este frumos dar si solicitant, din toate punctele de vedere, si de aceea trebuie sa ne facem timp pentru a ne mentine in forma.

Este important sa avem un loc unde sa ne destindem, sa respiram aer curat si sa ne eliberam de stresul acumulat peste zi. Cea mai buna modalitate  de recreere este cea in aer liber, intr-o zona verde, indiferent ca practicam un sport, alergam sau iesim la plimbare impreuna cu prietenii.

Este adevarat ca nu intotdeauna acest lucru ne este la indemana si deseori suntem tentati sa dam vina pe distanta si sa ducem o viata sedentara.

Exista si bucuresteni fericiti, care au rezolvat aceasta problema si au ales sa locuiasca in apartamentele noi cu 3 camere din Greenfield, cartierul imbratisat de padure. Aici natura a fost generoasa, rezidentii acestui cartier beneficiind de un cadru natural de poveste, unde pot practica sporturile preferate, bucurandu-se pe termen lung de efectele lor:

[adsenseyu1]

•    Te elibereazaEliberarea de stresul de peste zi
Studiile arată că oamenii nu mai sunt atât de nervoşi şi frământaţi de problemele zilnice daca practica constant miscarea in aer liber. Se stie ca efortul fizic ajuta la eliberarea endorfinelor, care au ca efect senzatia de relaxare si eliberare a stresului cotidian.

•    MIti da mai multa energie pe timpul zilei
Starea ta generala de bine si tonusul fizic ridicat te vor ajuta sa treci cu brio peste provocarile unei zile de munca, simtindu-te mai plin de energie. Acest lucru va avea un efect benefic pentru toate activitatile tale, inclusiv la locul de munca vei avea ocazia sa constati ca vei avea un randament mai bun si vei fi mai productiv.

•    Te ajuta sa dormi mai bine noaptea Un somn odihnitor
Alergarea, exercitiile fizice usoare, mersul pe bicicleta si plimbarile in aer liber contribuie la calitatea somnului. Efortul fizic te ajuta sa scapi de insomnii si sa ai un somn odihnitor.

•    Iti mMentinerea unui e organismul sanatos
Pentru ca orice activitate in aer liber creste imunitatea organismului, corpul tau va fi mult mai rezistent la orice boala, in special la bolile cardiovasculare. Miscarea intareste sistemul osos, face inima mai puternica si dezvolta musculatura.

[adsenseyu1]

•    Stimuleaza O mai buna concentrarea si orientarea in spatiu
Chiar si cateva minute de miscare zilnica in aer liber te ajuta sa te concentrezi usor la orice ai de facut si sa te orientezi mai bine. Aceste efecte sunt datorate in special oxigenarii mai bune a creierului.

Daca iubesti miscarea si iti doresti un stil de viata activ, ansamblul rezidential Greenfield este alegerea potrivita. Contacteaza chiar acum un consultant de vanzari si te vei convinge.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like