Renunta la fumat pe cale naturala

0 Shares
0
0
0

O etapa atat de dificila precum renuntarea la fumat nu este indeplinita de toti fumatorii. Datorita provocarilor si starilor de pe parcursul renuntarii la tigari, foarte multe persoane renunta la aceasta idee si tutunul castiga din nou.

Fumatul este una dintre principalele cauze ale decesului prevenibil in lume, iar din acest motiv trebuie sa elimini cat mai repede tigarile! Cu ajutorul produsului Tabacstop poti duce o viata sanatoasa si fara tigari, intr-un timp scurt si fara riscuri.

Tabacstop este un produs natural, un extract hidroalcoolic ce elimina efectele nocive ale tutunului. Prin utilizarea lui, renuntarea la fumat nu va mai fi la fel de dificila precum pare. Totusi, pentru a elimina complet tigarile va trebui sa ai rabdare si in primul rand vointa. Tabacstop este bazat pe plante care asigura un somn sanatos si o stare de liniste imediat dupa ce ai fumat ultima tigara.

O ultima tigara este un gand dificil pentru o multime de fumatori. Doar ideea ca tutunul nu va mai exista in viata lor le cauzeaza stari de nervozitate si din aceasta cauza nu pot renunta la tigari. Chiar si asa, trebuie sa stii ca la 12 ore dupa ce ai fumat ultima tigara, corpul va incepe sa elimine din excesul de monoxid de carbon.

Monoxidul de carbon este gazul daunator prezent in fumul de tigari, care in cantitati mari provoaca decesul prin sufocare. Dupa eliminarea excesului sau, ritmul cardiac va scadea si va reveni la normal, in timp ce presiunea arteriala este si ea la un nivel optim.

Tabacstop are rolul de a te ajuta sa treci cu bine peste aceasta etapa si sa incepi sa prezinti intoleranta la fumat. Extractul hidroalcoolic se consuma zilnic si minim o luna, pentru ca efectele sale sa se stabilizeze in organism. De asemenea, rezultatele optime se instaureaza odata cu folosirea tincturii Tabacprotect in asociere cu extractul Tabacstop.

Modul de utilizare este foarte simplu, dupa cum urmeaza: se adauga cate 20-30 de picaturi intr-un pahar cu apa si se consuma dupa masa. Acest extract hidroalcoolic purifica plamanii si asigura o respiratie sanatoasa si normala.  Tabacstop este un produs natural, fara aditivi artificiali, bazat pe plante ce au numeroase beneficii asupra organismului.

In compozitia extractului hidroalcoolic se regasesc alcool etilic alimentar, Salvie, Menta, Patlagina, Pedicuta, Obligeana si apa deionizata. Plantele imbunatatesc sistemul imunitar si pe cel respirator, asigurand un stil de viata sanatos. Tabacstop este produsul ideal pentru a combate si starile de frustrare ce apar la o multime de persoane care renunta la tutun.

Renuntarea la fumat este un proces foarte greu si ai nevoie de mult timp pentru a te asigura ca nu mai ai nevoie de tigari. Dupa ce ai incheiat tratamentul cu Tabacstop, pofta de nestapanit ce te indemna la fumat, nu isi mai face aparitia. Vei trai cu siguranta o viata linistita, fara sa te refugiezi in consumarea tigarilor. Produsul este destinat tuturor persoanelor care isi doresc sa renunte la tigari, indiferent de varsta acestora.

0 Shares
You May Also Like