Ce legatura exista intre starea emotionala si hainele pe care le purtati?

Ce legatura exista intre starea emotionala si hainele pe care le purtati?

0 Shares
0
0
0

Femeile pot alege sa poarte o multime de articole de vestimentatie in viata de zi cu zi, de la pantaloni eleganti dama, la salopete deosebite sau rochii.

Stiati insa ca articolele de vestimentatie spun multe despre starea emotionala a femeilor care le poarta? Stiati ca piesele largi sau groase spun despre voi ca nu sunteti tocmai multumite de viata pe care o aveti, si ca aveti nevoie de mai multa siguranta?

In cazul in care nu stiati, veti afla mai multe detalii in continuare, dar pana atunci aflati ca starea emotionala joaca un rol important in alegerea articolelor de vestimentatie pentru viata de zi cu zi.

Indiferent ca va treziti foarte fericite, sau fara chef de viata, tinutele pe care le purtati, vor reflecta acest lucru. Iata cateva exemple:

Tristete

In momentul in care sunteti triste, cu siguranta va confruntati cu acea dorinta naturala de a purta articole de vestimentatie care va fac sa va simtiti cat mai bine.

In cazul in care simtiti nevoia de a va infasura intr-un pulover mare si gros, care va poate tine de cald, atunci cu siguranta exista ceva in viata voastra care va nemultumeste profund. Aflati despre ce este vorba, si incercati sa remediati problema.

Sentimentul de esec

Dupa ce ati avut parte de o zi in care toate planurile v-au fost date peste cap, dupa o zi in care ati avut parte doar de evenimente nefericite, cu siguranta veti dori sa scapati cat mai repede posibil de articolele de vestimentatie purtate in ziua respectiva. Practic, aceasta poate fi o modalitate de a elimina fizic, tot ceea ce va aminteste de ziua respectiva.

In aceste conditii, veti renunta repede la articolele de vestimentatie repsectiva, si veti alege cel mai probabil un halat gros si pufos, un pulover gros sau articole de vestimentatie precum o pereche de pantaloni de dama, care sa va ajute sa va simtiti cat mai confortabil.

Puternica

In momentele in care va simtiti puternice, in mod evident veti dori sa scoateti in evidenta acest lucru. Din acest motiv, cel mai probabil veti ajunge sa va indreptati atentia spre sacoouri, costume de inspiratie masculina, sau de ce nu, puteti alege sa purtati o pereche de pantaloni largi.

Cand veti purta astfel de articole de vestimentatie, nu aveti cum sa va simtiti decat multumite si puternice. Aceste articole de vestimentatie va ofera o doza mare de curaj.

Triste

In momentul in care sunteti cuprinse de o stare de tristete, cu siguranta va doriti sa scapati cat mai repede de hainele pe care le purtati. Cel mai probabil veti alege un pulover pe care sa il imbracati, care sa fie si calduros, si care sa va ofere acea “infasurare”.

Seducatoare

In momentele in care va simtit sexy, mai mult ca sigur veti dori sa scoateti in evidenta acest lucru, si nimic nu se potriveste mai bine decat printurile indraznete, croielile mulate si culorile puternice.

Indiferent ca va aflati intr-o relatie sau nu, in anumite momente probabil va doriti sa aveti parte de ceva mai multa atentie, asa ca puteti apela la astfel de articole de vestimentatie, care va vor ajuta din plin.

Stare de epuizare

In viata fiecarei femei vine momentul in care starea de epuizare o poate caracteriza cel mai bine. Cand va simtiti epuizate, alegeti articole de vestimentatie clasice, precum un pulover, o pereche de jeansi si o pereche de ghete.

Fericire

Atunci cand radiati de fericire, cu siguranta doriti sa scoateti in evidenta acest lucru. Puteti sa alegeti articole de vestimentatie in culori vesele, care sa va reflecte starea de fericire.

0 Shares
You May Also Like