iPhone 6 Plus – interfata si performanta

iPhone 6 Plus – interfata si performanta

0 Shares
0
0
0

iPhone 6 Plus – interfata si performanta
Este binecunoscut succesul pe care compania Apple il are in randul utilizatorilor de telefoane inteligente. De aceea, cei care intampina probleme cu display-ul smartphone-ului Apple este bine sa se adreseze unui service gsm specializat in procesul de inlocuire display iPhone. O astfel de inlocuire display iPhone poata fi realizata la www.servicegsm.ro, unul dintre cele mai bune service-uri gsm din Bucuresti.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre noul iPhone 6 Plus, insistand asupra unor caracteristici precum interfata si performanta.
Interfata iPhone 6 Plus vine cu ultima versiunea a platformei mobile Apple, iOS 8, care aduce cu sine numeroase imbunatatiri, caracteristici si aplicatii noi. Cea mai recenta versiune de iOS este iOS 8.1.1, care a suferit o serie de rezolvari ale diferitelor „bug”-uri si care include Apple Pay.

[adsenseyu1]

Acest sistem de operare duce mai departe design-ul proaspat introdus de iOS 7 anul trecut, oferind o interfata inteligenta, ingenioasa si extrem de primitoare. Cei care trec de la telefoanele iPhone mai vechi la iPhone 6 Plus se vor simti destul de confortabil, in timp ce utilizatorii Android care doresc sa treaca la iOS vor gasi la cele doua sisteme mai multe aspecte asemanatoare decat inainte.

Acele randuri familiare de aplicatii sunt afisate pe ecranul de intampinare al iPhone 6 Plus si chiar la inceput avem posibilitatea de a alege intre doua tipuri de dimensiuni ale pictogramelor si ale textului. Daca alegem optiunea implicita vom observa ca lucrurile raman aproape la fel ca la iPhone 5S. Cea de-a doua optiune face ca totul sa para putin mai mare, reducand spatiul liber din jurul aplicatiilor, umpland ecranul mai mult si facand totul mai usor de citit.

Ar fi fost interesant daca Apple s-ar fi gandit sa adauge o coloana in plus pentru aplicatii, si asta pentru ca display-ul de 5.5 inci prezent pe iPhone 6 Plus ar fi putut cuprinde cu usurinta cinci coloane, insa, din nefericire, acest lucru nu este disponibil.

Sistemul de fisiere „drag and drop” oferit de cei de la Apple inca functioneaza destul de bine, iar panoul de control este prezent undeva la baza ecranului. Aici, optiunile raman aceleasi de la iOS 7, cu setari rapide pentru modul avion, Wi-Fi, Bluetooth, „nu deranjati” si „rotire a ecranului” alaturi de controlul luminozitatii ecranului si cel al muzicii.

[adsenseyu1]

Performanta

Cel ce asigura puterea din spatele iPhone 6 Plus este procesorul dual-core A8 de 1.39 GHz cu arhitectura pe 64 de biti si 1 GB RAM.

Toate acestea poate nu suna chiar atat de spectaculos, mai ales daca luam in considerare dispozitive precum Samsung Galaxy Alpha si Huawei Ascend Mate 7, care suporta procesoare opta-core, insa, Apple reuseste intotdeauna sa faca o treaba buna in privinta integrarii iOS-ului cu componentele interne ale dispozitivelor lor.

Daca rulam Geekbench 3 de cateva ori pe iPhone 6 Plus vom obtine o medie a scorului de 2911 in comparatie cu iPhone 5S (2540), LG G3 (2561) si Sony Xperia Z2 (2765).

0 Shares
1 comment
  1. iPhone 6 plus ruleaza perfect in ciuda dual-core-ului. Dar mai ales ecranul de mari dimensiuni i-a atras succesul. Cat sa mai astepte fanii Apple un iPhone de mari dimensiuni, cat sa se mai lase umiliti de proprietarii de telefoane coreene?

Comments are closed.

You May Also Like