Cele mai folosite aplicatii pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Cele mai folosite aplicatii pentru smartphone

Ca sa te poti bucura pe deplin de un iPhone, ai nevoie de accesorii iPhone pe care sa le folosesti astfel incat sa te bucuri de toate functiile pe care le are un astfel de telefon. Cele mai calitative accesorii iPhone pot fi cumparate cu usurinta si online, de pe Magazingsm.ro. Vezi chiar acum cele mai bune oferte.

In general, oamenii isi cumpara smartphone-uri pentru ca pot instala tot felul de aplicatii. In cele ce urmeaza vorbim de cele mai cunoscute, cele mai folosite aplicatii din lume.

[adsenseyu1]

Google Maps

Se pare ca aceasta aplicatie este cea mai folosita aplicatie din intreaga lume. Ea este extrem de utila cand mergi in calatorii, cand te afli intr-un oras pe care nu il cunosti sau cand vrei pur si simplu sa vezi unde se afla anumite locatii. Aplicatia este usor de folosit, interfata este destul de simpla, iar utilitatea ei este de necontestat.

Facebook

Suntem dependenti de retelele de socializare. Asa cum te-ai fi asteptat, in topul celor mai folosite aplicatii din lume se afla Facebook-ul. Facebook-ul ofera doritorilor posibilitatea de a comunica, de a viziona si incarca fotografii, clipuri video sau texte. Nu cred ca are rost sa mai insistam foarte mult pe baza acestei aplicatii, deoarece este foarte bine cunoscuta de foarte multe persoane.

YouTube

Aplicatia YouTube este de asemenea foarte cunoscuta. Cu ajutorul ei poti vedea o multime de clipuri video incarcate de utilizatorii site-ului cu acelasi nume. Cu ajutorul aplicatiei YouTube poti face aceleasi lucruri pe care le poti face si de pe un PC cand folosesti YouTube-ul.

Google +

O alta retea de socializare la mare cautare in ultimii ani este Google +. Aici ai posibilitatea de a distribui tot felul de continut, poti tine legatura cu cei dragi si de a petrece un timp placut.

[adsenseyu1]

WeChat

Aceasta aplicatie este mai putin cunoscuta in Romania, dar ea este des folosita de oamenii din intreaga lume. Ce poti face cu aceasta aplicatie? Poti trimite fisiere de tip text, fisiere de tip audio, fotografii sau clipuri video. Cu ajutorul acestei aplicatii poti de asemenea initia apeluri video, bineinteles daca ai o conexiune la internet.

Twitter

Probabil stii de existenta acestei retele de socializare. Ea nu este extrem de folosita in Romania, insa este o retea de socializare destul de folosita mai ales in SUA.

Skype

Datorita faptului ca tot mai multe persoane folosesc un smartphone, tot mai multe persoane au inceput sa foloseasca aplicatia Skype pentru telefonul mobil. Ea permite initierea apelurilor video, dar si trimiterea fisierelor de mai multe tipuri.

Facebook Messenger

Aceasta aplicatie devine tot mai populara, datorita faptului ca cei de la Facebook nu mai permit pe multe din telefoanele inteligente trimiterea mesajelor fara a folosi aceasta aplicatie. Aplicatia are o interfata placuta si e usor de folosit.

Aceste aplicatii sunt extrem de folosite de oamenii din intreaga lume. Unii le folosesc mai des, altii mai rar, insa ele sunt descarcate de o multime de utilizatori de smartphone.

0 Shares
You May Also Like