Cum cream un site web professional?

Cum cream un site web professional?

0 Shares
0
0
0

Cum cream un site web professional?
Cu totii avem experienta navigarii pe diferite site-uri web, fie pentru a ne verifica e-mail-urile sau a lua legatura cu prietenii pe diferitele retele de socializare. Majoritatea site-urilor populare sunt optimizate astfel incat sa arate bine indiferent de programul de navigare pe internet al vizitatorilor.

De obicei ne dam seama de acest lucru in momentul in care intram pe acelasi site web de pe calculatoare diferite care ruleaza programe diferite. Practic observam ca site-ul web respectiv se comporta la fel. Ideal este sa nu fie nici o discrepanta majora, acest lucru face diferenta dintre un site web obisnuit si unul profesionist. Desigur, nu e vorba numai de asta.

Fie ca vorbim de un site web pentru vanzarea de produse sau servicii online sau de unul pentru promovarea unui brand sau a unei imagini, ceea ce este important este sa avem un continut corespunzator.

[adsenseyu1]

De asemenea, este important sa stim cum sa optimizam site-ul web astfel incat sa apara in rezultatele de pe motoarele de cautare atunci cand cineva cauta ceea ce oferim. Daca vrem sa lucram cu cineva pentru realizarea unui site web pentru noi sau compania noastra, atunci trebuie sa avem grija ca serviciile oferite sa fie pe masura nevoilor noastre si ale clientilor nostri. IT Exclusiv, de exemplu, ofera servicii de web design, magazin online precum si hosting web, SEO si creare site-uri web.

In cazul in care firma cu care colaboram pentru crearea unui site web nu ofera si servicii de hosting, trebuie sa fim siguri ca putem gasi o alternativa viabila de hosting pentru a putea lansa site-ul pe internet. Totusi, aceasta este o alternativa complicata care ar trebui evitata. Nu are rost sa lucram cu mai multi furnizori de servicii daca putem ajunge la acelasi rezultat apeland la o singura companie.

Multi webmasteri fac greseala de a introduce prea multe link-uri si termeni cheie in continutul care il au pe site-ul web.

Acest lucru poate functiona o perioada, insa majoritatea motoarelor de cautare isi actualizeaza algoritmii de cautare astfel incat sa evite inregistrarea unor astfel de site-uri. Nu mai functioneaza metoda „cu cat e mai mult, cu atat e mai bine”.

[adsenseyu1]

Din contra, aceasta este contraproductiva. Giganti precum Google ne recomanda sa nu optimizam deloc site-urile. Ce ar trebui sa insemne asta? Faptul ca nu ar trebui sa ne preocupe acest lucru? In fapt, cand aflam acest lucru ar trebui cu atat mai mult sa incercam sa aflam ce ar trebui sa facem pentru a avea un site web optimizat.

Continutul este esential, iar calitatea acestuia si felul in care este promovat site-ul sunt criteriile dupa care va fi rank-uit pe motoarele de cautare. Cu cat avem un continut mai pur, mai simplu si direct, neexagerat, cu atat avem mai multe sanse ca site-ul nostru sa ramana pe lista alba a motoarelor de cautare si traficul catre el sa creasca.

Daca sunteti interesati in crearea unui site web profesionist cu ajutorul unei echipe formata din designeri cu experienta, care cred in o colaborare continua pana cand ajungeti la rezultatele dorite, atunci puteti incerca serviciile complete oferite pe www.itexclusiv.ro.

0 Shares
You May Also Like