De ce sa apelezi la radiofrecventa faciala?

De ce sa apelezi la radiofrecventa faciala?

0 Shares
0
0
0

O multime de femei si-ar dori sa se poata bucura de faptul ca au un chip fara acnee, riduri sau alte impuritati, insa din pacate pentru ele, acest privilegiu nu il pot avea.

Ei bine, se pare ca odata cu trecerea timpului, au aparut o multime de operatii estetice care pot sa elimine orice impuritate aparuta la nivelul fetei, iar foarte multe femei au apelat la astfel de inverventii chirurgicale.

Pe langa faptul ca astfel de interventii chirurgicale sunt destul de costisitoare, cu siguranta doamnele care le vor suporta, vor trebui sa suporte si o anumita durere, ceea ce cu siguranta nu le va ajuta sa se simta in largul lor.

Se pare insa, ca in ajutorul femeilor care isi doresc sa aiba un chip perfect, insa care nu sunt dispuse sa se supuna unor astfel de interventii chirurgicale, au aparut tot felul de tratamente non chirurgicale, printre care si radiofrecventa faciala.

Acest procedeu, poarta denumirea originala de Skin Tightening Radio Frequency Treatment, si are ca si principal scop, indepartarea pielii lipsite de elasticitate, si indepartarea ridurilor de pe fata.

Doamnele care isi doresc sa urmeze un astfel de procedeu, vor participa la sedinte care dureaza maxim o ora, iar un astfel de tratament va dura 4 saptamani, timp in care doamnele vor participa la doua sedinte saptamanale.

Incalzirea locala provocata de un astfel de tratament, cauzeaza o contractie rapida a fibrei de colagen, si totodata stimuleaza metabolismul firbiblastelor, ceea ce va grabi producerea fibrelor noi de colagen si elastina.

Cu siguranta doamnele mai curajoase, si care isi doresc cu orice pret sa aiba un chip perfect, nu vor avea retineri in ceea ce priveste un astfel de tratament, pe cand anumite femei se vor gandi de doua ori daca sa urmeze sau nu un asemenea procedeu, deoarece le este teama de durere.

Trebuie specificat faptul ca radiofrecventa faciala este un procedeu care nu provoaca nici un fel de durere, iar caldura pe care o provoaca aplicatorul de radiofrecventa din timpul procedeului, este foarte usor de suportat.

Un astfel de procedeu este non ghirurgical, astfel ca nu necesita anestezie. Cu siguranta daca alegi sa urmezi un procedeu de radiofrecventa faciala, nu vei simti nici un disconfort, nici in timpul tratamentului si nici dupa terminarea acestuia, insa in schimb te vei putea bucura de efectul de lifting al pielii fara durere.

Trebuie precizat faptul ca si dupa ce se va termina procedeul, vei simti in continuare o caldura la nivelul zonei tratate, insa nu trebuie sa iti faci griji pentru ca efectul de tonifiere continua.

Asadar, acesta este primul si cel mai eficient procedeu non chirurgical care te poate ajuta sa ai un chip perfect, fara riduri, acnee sau alte impuritati.

Cu siguranta vei putea sa urmezi si alte tratamente de acest gen, iar rezultatele te vor surprinde intr-un mod placut.

Asadar, in cazul in care iti doresti sa ai un chip aproape perfect, si nici sa nu trebuiasca sa suporti dureri sau alte disconforturi in acest scop, cu siguranta cea mai buna solutie pe care o ai la indemana, o reprezinta radiofrecventa faciala.

0 Shares
You May Also Like